Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση έκτου επεισοδίου UHC zeroland season 3

'


8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG
Η ομάδα παιζει ώριμα δε πάει προς το 0,0 πριν ετοιμαστεί σωματικά και και ψυχικα, τελικά αποφασίζουν να κινηθούν προς την επιφάνεια. Ο Gfantom αναγκάζεται να σκότώσει αλογάκια λέγοντας ότι τα σκοτώνει επειδή πρόκειται για pixels. Tελικά οι φίλοι μας κρύβονται εξαιτίας της νύχτας αποφασίζουν οι φίλοι μας να πάνε υπογείως.
 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHer

Τα  τρία φαβορί είναι ήδη στο 0,0 εξολοθρεύουν με λίγες κινήσεις την πράσινη ομάδα και φτιάχνουν μια βάση στο 0,0 δύσκολα θα χάσει αυτή η ομάδα.

6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 
Ο Καρπούζης δίνει πρώτος εντολή να χωριστεί η ομάδα και νσ συναντηθούν στο 0,0 αρχίζει τα παρκουρ πάνω στα δέντρα, πέφται και πάει..... Μας τα κατέστρεψε ο Καπρούζη στο τέλος, το Tonakis χάνει από το WInner, ενώ ο Wagi κάνει γέφυρα και περιμένει καρτερικά τον Θάνατο που έρχεται από τον Captain panez.

Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)
Οι φίλοι μας είναι ενωμένοι και ακολουθάνε τον Κωστή. Πάνε με βαρκάκια και λένε σχέδια για τις μάχες που θα ακολουθήσουν. Αποφασίζουν να κινηθούν υπογείως όπως η ομάδα του Αγκαλίτσα. Μυαλωμένη ομάδα...


 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)
Οι φίλοι μας βρίσκουν χρυσό. Ο Bil yolo δε θέλει να πάει μόνος του να βρει μήλο και λεει να πανε ολοι μαζι μετά, επίσης θέλει δικό  του ένα μήλο (έχει ήδη ξεχάσει ότι αφαίρεσε από τον καημένο τον Muffin 2,5 καρδίες. Βγαίνουν στην επιφάνεια βράδυ και έχουν να αντιμετωπίσουν τέρατα.`


 5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 
Μετά τα λάθη του Baze η τέσσερεις φίλοι γίνονται δύο φεύγουν μακριά ο ένας από τον άλλον και μετά από fall damage του Ioύλιου μένει μόνος του ο Τeadus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book