Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση season finale Zeroland UHC



8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG



 Ψηφίζοντας αυτή την ομάδα περίμενα ότι θα πάει καλά. Καθώς εξελιζόταν το παιχνίδι κατάλαβα πως το μεγάλο φαβορί είναι η μπλε ομάδα παρόλα αυτά περίμενα πως θα έχει καλή παρουσία H ομάδα με απογοήτευσε ενώ τα πηγαίνανε άριστα στην μέχρι τώρα ζωή τους στην season μόλις βγήκαν στην επιφάνεια για να αρχίσουν τις μεγάλες μάχες χάσανε από ένα μικρό τόσο δα ζομπάκι. To μόνο που έχω να πω είναι μπράβο gfantom στο τελευταίο επεισόδιο μας απέδειξες πόσο καλός σκηνοθέτης είσαι. Η ομάδα παρανόμησε δε έπρεπε να κάνει μετάδοση μετα το χαμό της. Όταν πεθαίνεις σταματάς το video ο λόγος είναι για να βλέπουν  οι viewers τα κανάλια των παιδιών που ζουν στο παιχνίδι, δυστυχώς ο gfanrom όχι μόνο συνέχησε αλλά επηρεάσαι την κίτρινη ομάδα.

Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins
Οι τρεις φίλοι μας ήταν σε όλα τα επεισόδια ενωμένοι μαζί πήγανε για βαρκάδα, μαζί για σκι, δυστυχώς μαζί τους βρήκε και ο θάνατος. Μπορεί να μην πήγε τόσο καλό καλά το τελευταίο επεισόδιο αλλά παιδιά τα βίντεο σας τα απόλαυσα, συγχαρητήρια μόνο για αυτό.


 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)
Η δεύτερη καλύτερη ομάδα του UHC και να φανταστείτε ότι τους είχα πει αδιάφορυς. Η ομάδα μου θύμησε το πρώτο επεισόδιο της που μαλώναν. Υπεύθυνος για αυτή την ανακατοσούρα. Από την αρχή του επεισοδίου δεν άφηνε τα άλλα δύο παιδιά να οργανωθούν και  τους φώναζε να πάνε κέντρο, στο τέλος πάνε στο 0,0 και ο Bilyolo δεν είχε φαγητό. Ένα μπράβο στο Muffin για το ωραίο παίξιμο μου σε όλη την διάρκεια του UHC κάθως και στο Skrap που συνεργάστηκε άψογα με τον UHC.


 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHer
Oμάδα όνειρο που από το πρώτο επεισόδιο φάνηκε ότι θα νικούσε. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν απλά διαδικαστικό θα προτιμούσα στο τέλος να μην σκοτώσουν  ο ένας τον άλλον αλλά να χοροπηδάνε γύρω γύρω για την νίκη δε παίζουμε Hunger games.

Γενικά σχόλια
Τέλειωσα την ανάλυση μου για το UHC. Ελπίζω να σας άρεσαν οι αναλύσεις μου παιδιά. Θα κάνω και μια τελευταία ανάρτηση για τις εντυπώσεις μου για αυτό που είδα σε σύγκριση με τα προηγούμενα UHC αλλά και άλλα πολλά σε μια ανάρτηση που θα συζητηθεί αρκετά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book