Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση πέμπτου επεισοδίου UHC zeroland season 3


 5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 

Η ομάδα αποφασίζει να πάει κέντρο  βρίσκει την μπλε ομάδα αλλά κάνει πίσω. Aφήνουν τον Ιούλιο μόνο του ο οποίος ψάχνει να τους βρει. Στο τέλος μετά από μια μάχη με τέρατα ο Baze σκοτώνει τον συμπαίκτη του και δε καταλαβαίνει το λάθος  ούτε λέει συγγνώμη. Επίσης από δικιά του χαζομάρα ο Baze παριστάνοντας Noobas πέφτει κάτω και πεθαίνει.   O Βaze  είναι πολύ καλός παίχτης αλλά δε μπορεί να συνεργαστεί, κατέστρεψε την ομάδα του..... Τώρα ο Ιούλιος και ο Teadus είναι μόνοι τους..

 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHere)
Η ομάδα παίζει ιδανικά και ομαδικά. Αντιμετωπίσανε όλη μαζί την ομάδα γιουρούσι του Baze και ήταν έτοιμη για μάχη από πολύ καιρό.  Το βραδάκι μένουν σε ένα χωριό και το πρωί είναι όλα έτοιμα για να πάνε προς το 0,0.


8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG
Δυστυχώς την στιγμή που έγραφα την κριτική επεισόδιο ανέβασε μόνο ο Αγκαλίτσας ο οποίος εξαιτίας λάθους δεν μπόρεσε να γράψει το μισό επεισόδιο. Οi VGTALES δεν ανεβάσανε επεισόδιο. Θα ήθελα να δω πως κινήθηκε η ομάδα μετά την αποτυχημένη παγίδα που κάνανε προς την κόκκινη ομάδα. Σε γενικές γραμμές η ομάδα είναι οργανωμένη πράγμα που οφείλεται στην ωριμότητα των παιδιών.

 1. Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)
Η αγαπημένη μου ομάδα ακόμα και του Πικατσου αρέσει να την βλέπει. Τα παιδιά πάνε για βαρκάδα και μετά γυρνάνε στην στεριά και σκοτώνουν κότες.  Mετά οι 3 φίλοι ενισχύουν τα όπλα και είναι έτοιμοι για τις μεγάλες μάχες που θα ακολουθήσουν. Στο επόμενοι οι τρεις φίλοι πάνε προς το 0,0.

 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)
Οι τρεις φίλοι ψηλά στο βουνό βρίσκουν μια άλλη ομάδα αλλά τελικα ο Bilyolo έβλεπε την ίδια του την ομάδα.  Οι φίλοι με διάψευσαν σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια έχουν βελτιώσει αρκετά το game play τους και είναι οργανωμένοι. Moναδική παρατήρηση είναι ο Bilyolo παίζει πολύ επιφυλακτικά μένει πίσω και αφήνει την παρέα του να παίρνουν ρίσκα αντί για αυτόν χωρίς να τους βοηθάει.

 
6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 
Δυστυχώς η ομάδα δεν ανέβασε ακόμα επεισόδιο, συνεπώς δε θα σχολιάσω...

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Φίλοι μου έχω δει και το βίντεο του Καρπούζη και το βίντεο των Vgtales (στο δεύτερο έχω κάνει και σχόλιο). Δε θεωρώ καλό ως προς τους viewers αυτό που κάνουν μερικοί youtubers να καθυστερούν τα συγκεκριμένα βίντεο (δε το κατηγορώ γιατί ακόμα και ο Baze το κάνει, μερικές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι κι είναι σεβσστό αλλά είναι κάτι μου με ενόχλησε. Όσο αφορά τους VGTALES και τον Καρπούζη είναι κανάλια που αγαπώ και δε θα ήθελα να πάει προσωπικά σε αυτούς αυτό που γράφω.

      Όσο αφορά το βίντεο των VGTALES (το βίντεο που περιμενα πιο πολυ από όλα) ήθελα να δω αντιδράσεις μετά την παγίδα που κάνανε, που ουσιαστικα την άφησαν και συνεχισαν το παιχνίδι τους.

      Όσο αφορά το φίλο μας τον Καρπούζη μου έκανε εντύπωση από το πρώτο επεισόδιο της σειράς οι οργανωτικές ικανότητες που έχει αυτό το παιδί και η προστασία που δείχνει στους συμπαίχτες του. Ειδικά σε αυτό το επεισόδιο προστατευσε για μια ακόμα φορά τον Wagi με πολύ περισσότερες καρδίες με κίνδυνο να χάσει γιατί είχε δύο καρδίες ακόμα. Η σειρά ανεβασε τον Καρπούζη κατά πολύ στα μάτια μου ως yotutuber δε τον πολυσυμπαθούσα πολύ πριν γιατί δε έδειχνε την πρέπουσα προσοχή στο σχολείο.

      Διαγραφή
    3. kai se pirazoun afta...wtf ti malakies les theleis kai antidraseis wtf ola gia thn plaka ginontai den einai sovara video gia skopo... oti nane na poume

      Διαγραφή
    4. Προσωπικα δε με πειράζοει τπτ απλά ο youtuber που δεν ανεβάζει εγκαιρα το uhc σημαίνει ότι δε σέβαιται του viewers του.

      Διαγραφή
  2. Φίλε ισχύει για τους γαλάζιους ο baze ήταν απαράδεκτος σε αυτό το UHC

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book