Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση τέταρτου επεισοδίου UHC zeroland season 3


8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG
Η τρολιά του Αγκαλίτσα να πάει στον Nether θα εξελιχθεί σε μια θανάσιμη παγίδα για την κόκκινη ομάδα;. Οι φίλοι μας χάσανε καρδιές κατά τη μετάβαση και δεν υπάρχει αρκετός χρυσός για άλλο χρυσό μήλο. Ξαφνικά  τα επεισόδια της ομάδας γίνονται απείρως ενδιαφέροντα.


2. Jimalicious (JimaliciousGaming– Patrinos (GrMinecraftCousins) – Progamer (xProGamerTVx)
Το λατρεμένο Πίκατσου έχασε από το σκελετό ενώ ο Progamer με pro κινήσεις σκοτώνει τον σκελετό και την ώρα που πήγε να φάει το χρυσό μήλο σκοτώνεται από λάθος κίνηση. Δε πειράζει παιδιά στο επόμενο θα πάτε καλύτερα.
 
 1. Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)
Δυστυχώς η ομάδα τρόλαρε και αυτή όπως και η ομάδα του Αγκαλίτσα οπότε η παγίδα του Αγκαλίτσα πάει χαμένα. Δύο ομάδες είναι πιο κοντά από ποτέ αναμένονται φοβερά πράγματα στο επόμενο επεισόδιο.

 5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 
H ομάδα πάσχει από οργάνωση, κυνηγάνε ζωάκια, μπαίνουν σε cave  Στο τέλος φυσικά μας αποζημιώνουν με πολύ ωραίο παίξιμο τουλάχιστον από τους άλλους που θέλανε να τρολάρουν στο Νether καλύτερα πήγανε. 

6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 
O Καρπούζης χρησιμοποιεί ασπίδα και ηγέτης της ομάδας του προστατεύει τα άλλα παιδιά δίνοντας σωστές εντολές. Παρόλα αυτά ο Καρπούζης κάνει το λάθος και παίρνει fall damage.

 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHere)
H παρέα πέφτει σε ενέδρα μια μάγισσας και ενός σκελετού και κρύβεται πάλι σε μια σπηλιά. Με τις φωνές του Winner ο Axel αγχώνεται πιο πολύ σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο. 

 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)
Η ομάδα έχει λίγες καρδιές όμως είναι όλοι μαζί ενωμένη. Βρίσκουν χρυσό. Mαλώνουν ποιος από τους τρεις δε θα φάει μήλο αποφασίζουν να μην φάει ο Scrap γιατί έφαγε. Δε βρίσκουν μήλο όμως οπότε περιμένουμε αν θα βρει μήλο η ομάδα στο επόμενο επεισόδιο. Για την ώρα κλείνονται στο cave συζητάει η παρέα μέχρι να ζημερώσει.

1 σχόλιο:

  1. Ε φίλε μπράβο τι να πω τρομερή ιδέα με γλυτώνεις από κόπο και χρόνο και γράφεις πολύ καλά, με χρώμα. Ήμουν με τους κόκκινους αλλά τι να κάνουμε :')

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book