Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση τρίτου επεισοδίου UHC zeroland season 3

  

3. Dimitris (GRamers) – Cake (NinjaCakeAssassin) – Hackypixelz (HackyPixelz) – 4wnikos (4WNikos - Bitbite)
O Δημήτρης προστάτευσε να προστατεύσει το Cake ο οποίος έβλεπε τα ζόμπυ σαν ποντίκια και ανέβαινε στο τραπέζι ενώ ο Δημήτρης προσπαθούσε να τα σκοτώσει. Η έλλειψη γνώσης ότι υπάρχουν ασπίδες ακόμα και από τον φιναλιστ Hacky  στοίχισε στην ομάδα.

8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG
Ο Aγκαλίτσας παίζει πολύ ομαδικά αφού ντύνει τους άλλους  και ο  choom  ακούει τους συμπαίχτες του. Το μήλο αποφασίζουν όλοι μαζί  ποιος θα τα πάρει. Η ομάδα είναι ενωμένη αλλά φοβισμένη. Η παρέα βρίσκει διαμάντια, δε τα πάνε καθόλου άσχημα.

2. Jimalicious (JimaliciousGaming– Patrinos (GrMinecraftCousins) – Progamer (xProGamerTVx)
Oι δύο φίλοι έμειναν με μισή καρδιά ο καθένας αλλά ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι της επιβίωσης. Δίνουν μαθήματα για σεμινάριο στην λευκή ομάδα. Όλα τα παιδιά θα θέλαμε για καθηγητή τον Progamer......... Ευχόμαστε οι δύο φίλοι να βγουν στην επιφάνεια να πάνε στο 0,0 και να κάνουν το κόλπο με τις πόρτες... Θα τα καταφέρουν ; Φαντάζει δύσκολο αλλά όλοι οι viewers είμαστε μαζί τους.


 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)
Μία ακόμη ομάδα αντιμέτωπη με τα τέρατα.  O Βιlyolo αντιμετωπίζει τα τέρατα με χτίσε τοίχο άνοιξε τοίχο χτύπα και γενικά παίζει με πολύ κίνηση. Η συνήθεια του στάθηκε αιτία να χτυπήσει τον συμπαίχτη του Muffin. O Bilyolo του έδωσε για να επανορθώσει ένα gold αλλά ο Μuffin παρέμεινε μουτρωμένος. Η τακτική του bilyolo τον βοήθησε να χάσει καρδιές μόνο από Fall  θα βοηθήσει την ομάδα όμως αυτό;


 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHere)
 Η ομάδα είναι πολύ μπροστά και με το winner στην ομάδα και άλλες δύο δυνατές μονάδες όπως ο Captain και Axel δεν έχει τίποτα να φοβάται, ακόμα κα τουαλέτα φτιάχνουν για να κάνει την ανάγκη του ο Axel.  H ομάδα πλήρως εξοπλισμένη βγαίνει στην επιφάνεια και κάνει παρκουρ στα δέντρα.

6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 
 Τα τέρατα δυσκολεύουν την ομάδα μας. Ο Wagi παρουσιάζεται πιο σοβαρός σε σχέση με τα προηγούμενα επεισόδια και είναι όλοι μαζί ενωμένοι. Τα παιδιά δεν έχουν εμπειρία με την 1.9 παρόλα αυτά ξέρανε να κάνουν ασπίδες και να παίζουν σωστά σε αντίθεση με την λευκή ομάδα. Τα αντανακλαστικά του Καρπούζη στο τέλος με το μικρό ζόμπυ ήταν όλα τα λεφτά. Η ομάδα χάνει πολύτιμες καρδιές και η συνέχεια είναι δύσκολη...


  1. Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)
 Η ομάδα βγαίνει στην επιφάνεια προκειμένου να βρει μήλο αλλά βρίσκει την ευκαιρία κα πάει στο νησάκι για διακοπές. Βαριούνται όμως και αποφασίζουν να αφήσουν το νησί και να πάνε στο χιονοδρομικό. Τελικά αποφασίζουν να κινηθούν  προς τις σπηλιές να βρουν διαμάντια.



5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 
 Κατά την γνώμη μου η ομάδα αυτή δεν έπρεπε να ήταν τετραμελής αλλά τριμελής διότι έχει μέσα Pro παίχτες. Αυτό που βλέπω με την ομάδα αυτή είναι ότι δεν συνεργάζεται καλά και αυτό θα φανεί στις μάχες. Βγαίνουν στην επιφάνεια πολύ νωρίς αν και τέσσερις δεν του βλέπω να αναπτύσσονται σωστά. Αν νικήσει αυτή η ομάδα η νίκη τους δε θα είναι αντικειμενική.

Γενικά σχόλια 
Η λευκή ομάδα μας άφησε. Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια του Cake να αυτοκτονήσει (πράξη που δε δείχνει σεβασμό).  Το πιο ενδιαφέρον επεισόδιο ήταν το επεισόδιο του Πατρινού ανυπομονώ να δω το άλλο.

8 σχόλια:

  1. tsako κάποιος με βαρηκοία από την εμπειρία σου μπορεί να βρεί κάποια αξιόλογη ειδικότητα στην ιατρική ή είναι τόσοι πολλοί οι περιορισμοί που καλύτερα να ψάξει για αλλού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλες τις ειδικότητες μπορεί να τις κάνεις χωρίς κανένας πρόβλημα εξαιρείται η ΩΡΛ αν θέλεις να ασχοληθείς με ακουομετρία αλλά μπορείς να ασχοληθείς χωρίς πρόβλημα με τις άλλες υποειδικότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ tsako για την απαντηση και σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα
      Βασικα κανα δυο που ρωτησα ειπαν πως το μεγεθος της βαρηκοιας παιζει ρολο,μαλιστα ο ενας ηταν ιδιαιτερα αρνητικος,διοτι λεει ειναι απαραιτητη η ακροαση των ηχων στα πνευμονια,στην καρδια,στο αιμα για τις περισσοτερες των ειδικοτητων
      Οταν λες υποειδικοτητες; καποιος που κανει ειδικευση στην ΩΡΛ δεν πρεπει να κανει και ακουομετρια π.χ;

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου υπάρχει τετραπληγικός που σπούδασε Αθήνα έκανε ειδικότητα Αθήνα και τώρα είναι Ψυχίατρος (ήταν δύσκολο αυτό να ακολουθήσει άλλη ειδικότητα αλλά κατάφερε και έκανε κάτι παρά το πρόβλημα του). Αν μιλούσαμε για πριν από 30-40 χρόνια τότε ναι θα είχε πρόβλημα διότι το ακουστικό ήταν από τα λίγα μέσα που είχε ο ιατρός. Τώρα η τεχνολογία έχει βοηθήσει να ασκούν ιατρική και αυτόι που δεν έχουν όλες τις αισθήσεις πλήρες. Όσο αφορά την ΩΡΛ θα μπορει να ασκηθείς στα χερουργικά της ειδικότητας. Δεν ξέρω για την ακουομετρία αλλά νομίζω θα μπορεί να την κάνει τουλάχιστον την αντικειμενική εξέταση (Δε χρειάζεται να ακούει ο ιατρός που εξετάζει τον ήχο απλά δίνει την συχνότητα στο μηχάνημα). Επίσης για παθολογία και καρδιολογία υπάρχουν φορητοί υπέρηχοι σε μικρό μέγεθος και μπορεί να αντικαταστήσουν πλήρως τα ακουστικά είναι λίγο ακριβοί αλλά αρκετά βοηθητικοί.

      Διαγραφή
    3. Πολύ χαίρομαι,πίστεψέ με, για την απάντησή σου πραγματικά!Είχα υπόψιν μου το μηχάνημα που λες και είχα διαβάσει μάλιστα οτι έχει καλύτερη διάγνωση από το στηθοσκόπιο(!) και κάποια στιγμή θα πέσει η τιμή του και θα αντικαταστήσει οριστικά το στηθοσκόπιο! Μου φάνηκε είδηση πρώτου μεγέθους,από την στιγμή που το ακούω όμως και από σένα αρχίζω να το πιστεύω πως όντως έτσι είναι.Μεγάλη υπόθεση η τεχνολογία.Να σου πω τώρα tsako κάτι τελευταίο ;Έχουμε έναν νέο που θέλει να σπουδάσει επιστήμη υγείας,τον νέο με την σοβαρή βαρηκοία,κατα την γνώμη σου είναι προτιμότερο να πάρει το ρίσκο και να πάει ιατρική αν το επιθυμεί περισσότερο παρά να συμβιβαστεί με φαρμακευτική ή οδοντιατρική (που είναι σχολές που κατα κανόνα έχουν μικρότερα χάντικαπ για το πρόβλημά του,εργαστηριακή η πρώτη και η δεύτερη εκ φύσεως και γι'αυτό προσανατολίζεται σε αυτές) Σωστά; Να είσαι καλά,σου εύχομαι με το νέο έτος και πτυχιούχος με το καλό.Καλά Χριστούγεννα να έχεις.

      Διαγραφή
    4. Και σκέφτομαι και το άλλο πριν 20 χρόνια ποιος είχε ακουστά τα κοχλιακά εμφύτευματα ή τα βλαστοκύτταρα; Να που πλέον στην ελλάδα ένα σωρό τέτοιες επεμβάσεις γίνονται.Οι συνθήκες αλλάζουν άρδην κανείς δεν ξέρει αν σε 10 χρόνια το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα θα συνεχίζεται να υφίσταται ή όχι,ώστε να περιορίζει κάποιους τους ορίζοντές του.ο Θεός μεγάλος είναι.Και από την άλλη μιλάνε πολλοί για τα πολλά χρόνια της ιατρικής,αλλά η αλήθεια είναι πως στην ειδικότητα,που για άλλους είναι ισως τα χρόνια του διδακτορικού,οι ιατροί πληρώνονται!Ποιές προοπτικές υπάρχουν π.χ στο Πολυτεχνείο(σχεδόν ολοκληρωτικά πια νεκρές διέξοδοι ή ακόμα και στην Νομική πλην εξετάσεων για δικαστικούς που είναι ένας στους πόσους),μόνο οι επιστήμες υγείας μείνανε.Καλά δεν λέω; Να είσαι καλά και πάλι.Σε ζάλισα.

      Διαγραφή
  3. βεβαια καλο ειναι να υπαρχει και καποιος ρεαλισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε φίλε μπράβο τι να πω τρομερή ιδέα με γλυτώνεις από κόπο και χρόνο και γράφεις πολύ καλά, με χρώμα. Ήμουν με τους κόκκινους αλλά τι να κάνουμε :')

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book