Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΗΜΜΥ δύσκολη σχολή;

θα ηθελα να μαθω αν η σχολη ημμυ θεωρειται δυσκολη.Κυριως το τμημα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

H σχολή ΗΜΜΥ (αναφέρομαι για τις σχολές Ηλεκτρολόγων (Αθήνα, Θεσσαλονική, Πάτρα, Ξάνθη) τα θεωρώ τα δυσκολότερα τμήματα της Ελλάδας, σίγουρα αυτή η δηλωσή μου θα προκαλσει αντιδράσεις από τους Πληροφορικούς, Ηλεκτρονικούς κοκ αλλά αυτό που λέω είναι η γνώμη μου και τίποτα άλλο. Το ΗΜΜΥ στην ουσία είναι πολλές σχολές σε μία και πρέπει να έχεις γνώσεις για όλα, το πτυχίο ΗΜΜΥ είναι ενιαίο  αυτό σημαίνει ότι ροή και να διαλέξεις το πτυχίο σου θα είναι ισοδύναμο και θα έχεις δικαίωμα να δουλέψεις και ως ηλεκρολογός Μηχανικός και ως πληροφορικός ανεξάρτητα τι λέει ο κάθε απόδοιτος οι φοιτητής ανταγωνιστικής σχολής.

Μέσα στο ΗΜΜΥ θα κάνεις μαθήματα προγραμματισμού, μαθηματικών, φυσικής και κυριολεκτικά για 5 χρόνια θα σου βγει η πίστη. Δεν είναι λίγοι αυτοι που παρατάνε το ΗΜΜΥ και πάνε σε άλλες σχολές με το 10% γιατί δε μπορούν να αντεξεπέλθουν (φυσικά κανένας δε θα το παραδεχτεί από αυτούς όλοι λένε οτι η σχολή αυτή δε μου αρέσει εγώ ήθελα να δουλέψω σε άλλο αντικείμενο) --> αυτό βεβαίως δεν ισχύει διότι ο ΗΜΜΥ έχει πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα πληροφορικών.

Η σχολή της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια σημειώνει πτώση σε σχέση με τα αλλα ΗΜΜΥ αυτή η πτώση είναι αιτία της απόστασης της σχολής από τις μεγαλουπόλης και της κατάργησης των μετεγγραφών η ποιότητα της σχολής είναι εξαιτερική.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book