Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση δεύτερου επεισοδίου UHC zeroland season 3


8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG
 Οι τρεις φίλοι μας βρήκανε τεράστια cave με αποτέλεσμα να βρουν πολλά τέρατα. Αγκαλίτσας και Gfantom αντιμετωπίσανε με επιτυχία τα τέρατα (με μικρές απώλειες) και η συνεργασία τους στο σκότωμα του σκελετού πρέπει να πάει στα συνολικά High lights του uhs. Παράλληλα προστάτευσαν τον Magicchoom ο οποίος παίζει με προσοχή και σωστά.



7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHere)

Σε αντίθεση με άλλες ομάδες η ομάδα πέρασε και το δεύτερο επεισόδιο χωρίς απώλειες (οι 2,5 χαμένες καρδίες του Axel από το πρώτο επεισόδιο τελικά βγήκαν σε καλό.  Η ομάδα δείχνει ότι έχει Χημεία και παίρνει το χρίσμα του απόλυτου φαβορί. Μετά τα διαμάντια του Captain η ομάδα βρίσκει και άλλα διαμάντια καθώς και χρυσό αντιμετωπίζει με επιτυχία τα τέρατα. Αναρωτιέμαι μπορεί να σταματήσει κάποιος αυτή την χρυσή τριάδα;



 3. Dimitris (GRamers) – Cake (NinjaCakeAssassin) – Hackypixelz (HackyPixelz) – 4wnikos (4WNikos - Bitbite)
Οι τέσσερις φίλοι μετά το τέλος του επεισοδίου γίνανε δύο. Ο Hacky δε μπορεί να τους οργανώσει και το ρόλο του οργανωτή αναλαμβάνει ο Δημήτρης. Aνοίγει μια τεράστια σπηλιά και η ομάδα βρίσκεται στο έλεος των τεράτων. Ο Hacky από δικό του λάθος πεθαίνει. Ο Δημήτρης δίνει το χρυσό μήλο στον αδελφό του και μια μεγάλη μάχη με ζόμπι σκοτώνουν το Νίκο και αφήνουν τον Δημήτρη με τέσσερις καρδιές. Δυνατός παίχτης της ομάδας γίνεται ο Cake.

  2. Jimalicious (JimaliciousGaming) – Patrinos (GrMinecraftCousins) – Progamer (xProGamerTVx) 
Μάχη με τα τέρατα  και το κόλπο άνοιξε πόρτα μπες μέσα  κλείσε πόρτα και άσε το τέρας να πεθάνει δεν απέδωσε. Ο Jimalicious έμεινε εκτός πόρτας και η ομάδα έχασε ένα μέλος.  O Progamer και το λατρεμένο Picachu είναι μόνοι τους.... Με τέσσερις καρδιές ο ένας και δύο ο άλλος προσπαθούν να επιβιώσουν.. θα τα καταφέρουν;

 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)
Η ομάδα έχει καταφέρει και έχει βρει τρόπος επικοινωνίας και παρουσιάζεται με ένα διαφορετικό πρόσωπο από το πρώτο επεισόδιο. Είναι πλήρως εξοπλισμένοι και οι 3 με ασπίδες και πανοπλίες και εξελίσσονται σε επικίνδυνοι αντίπαλοι.

 
 6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 

Για ένα ακόμα επεισόδιο ο Καρπούζης προσπαθεί  να οργανώσει το Wagi. Η ομάδα αλλάζει βάση και μετά από μικρές απώλειες βρίσκει σίδηρο και αναπτύσσεται. Ο Καρπούζης παίζει καλά το ρόλο του οργανωτή δυστυχώς δε θέλει να χρησιμοποιήσει ασπίδες γιατί δεν τις ξέρει καλά και ίσως αυτή η επιλογή του να καταστρέψει την ομάδα...

  1. Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)
Η ομάδα παρουσιάζεται φοβισμένη αλλά ενωμένη, πάει αργά και σταθερά.  .Ο Megacyber χάνεται και θέλει φαΐ. Βρίσκει τον Κωστή και του δίνει φαΐ. Βρίσκουν διαμάντια ή ομάδα δε τα πάει καθόλου άσχημα αλλά δεν αναπτύσσεται τόσο όσο οι άλλες ομάδες.


5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 
Ενώ όλες οι άλλες ομάδες ψάχνουνε υλικά να κάνουν τον εξοπλισμό τους, η ομάδα του Βaze κάνει βόλτες στην εξοχή σκοτώνοντας ζωάκια υπό τον ήχο του Games of Throne. Τελικά βρίσκουν μια σπηλιά βρίσκουν σίδηρο και αρχίζουν και αναπτύσσονται σιγά σιγά.

Γενικά σχόλια

Πέθανε ο Hacky!!!!   ΜVP του επεισοδίου είναι ο Creeper που σκότωσε τον Χάκυ

13 σχόλια:

  1. Ε φίλε μπράβο τι να πω τρομερή ιδέα με γλυτώνεις από κόπο και χρόνο και γράφεις πολύ καλά, με χρώμα. Ήμουν με τους κόκκινους αλλά τι να κάνουμε :')

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book