Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ανάλυση πρώτου επεισοδίου UHC zeroland season 3



Σε αυτή την ανάρτηση θα βλέπω τα βίντεο όλων παιδιών και θα κάνω ανάλυση σε όλες τις ομάδες. Δεν γνωρίζω κανέναν από τους zerolanders ούτε έχω πληροφόρηση τι θα γίνει.


 3. Dimitris (GRamers) – Cake (NinjaCakeAssassin) – Hackypixelz (HackyPixelz) – 4wnikos (4WNikos - Bitbite)
  O Hackypixelz δε μπορεί να ηγηθεί στην ομάδα αν και ο Δημήτρης των Gramers προσπαθεί να τον βοηθήσει. Δυστυχώς οι υπόλοιποι δύο κάνουν του κεφαλιού τους πηγαίνοντας yolo σε μια σπηλιά γεμάτο τέρατα δίχως να σκεφτούν τις συνέπειες.


 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHere)
Αν και ξεκίνησαν χαλαρά στην αρχή του επεισοδίου στο τέλος είχαν την καλύτερη πρόοδο. Αν και ο Captain Panez έκανε γκάφα και αφαίρεσε 2,5 καρδίες από τον Axel τελικά έσωσε την κατάσταση αφού ήταν αυτός που βρήκε τα πολυπόθητα διαμάντια.




 6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 

H αποκάλυψη της ομάδας είναι ο Καρπούζης. Αναθεωρώ πλήρως με αυτό που έγραψα στο preview ότι βαριέται. Κάνει σωστές κινήσεις και προσπαθεί να προστατέψει την ομάδα του. Ο άπειρος Wagi τρώει μελομακάρονα   και στην αρχή τουλάχιστον δε παίρνει σοβαρά το παιχνίδι (νομίζω ούτε στην συνέχεια). Ο Tonaki πιο έμπειρος όμως δεν κάνει σωστά βήματα και κάνει λάθος με τα ζόμπυ παρά τις συστάσεις του Καρπούζη. Το πιο απολαυστικό viewing ως και τώρα....



4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap)

Από την ομάδα λείπει η οργάνωση.  O Deadlymuffin παίζει με προσχολή  και σωστά αλλά οι teamates δεν τον ακούνε.  Ανυπομονώ να δω που θα οδηγήσει αυτή η συμμαχία.


  8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG
Ομάδα που υποστήριξα στον διαγωνισμό. Έμπειροι παίχτες μεγάλοι σε σχέση με τους άλλους ηλικία που σε αντίθεση με την τρίτη ομάδα γνωρίζουν το παιχνίδι. Η τύχη ευνόησε την ομάδα αφού σε αντίθεση με άλλες ομάδες έγιναν spawn σε ένα λιβάδι με ζωάκια. Προσεκτικές και σίγουρες κινήσεις θεωρώ σίγουρο πως η ομάδα θα φτάσει ως το τέλος θα καταφέρει να επικρατήσει όμως;


5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 
Δε βλέπω τον Ιούλιο να παίρνει σοβαρά το παιχνίδι και από την άλλη ο Baze δεν μπορεί να επιβληθεί και να οργανώσει την noob παρέα του, όμως ο ίδιος παίζει πολύ καλά. Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο δε σημειώθηκαν σοβαρές απώλειες σε σχέση με την άλλη τετραμελή ομάδα.
 
  1. Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)
Παρά τα τρελά σχέδια που βγάλανε τα παιδιά στην αρχή του επεισοδιου η ομάδα ειναι ομάδα. Είναι όλα τα παιδιά μαζί και έχουν εξαιρετική Χημεία μεταξύ τους. Ίσως η δεύτερη αγαπημένη μου ομάδα.


 2. Jimalicious (JimaliciousGaming) – Patrinos (GrMinecraftCousins) – Progamer (xProGamerTVx) 
Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουνε, Είναι όλοι μαζί και ασχολούνται με αυτά που κάνουνε και δεν ασχολούνται με το Chat.  Θεωρώ πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει στα επόμενα επεισόδια αυτή η ομάδα.


Γενικά σχόλια
Πολύ ωραία επεισόδια από όλα τα παιδιά που έχουν όρεξη να παίξουν και αυτή την όρεξη την περνάνε σε εμάς. Ακόμα και τα παιδιά που δεν είναι τόσο έμπειρα δείχνουν ένα καλό πρόσωπο. Είναι το πρώτο uhc στην zeroland που δεν υπάρχει απώλεια παίχτη στο πρώτο επεισόδιο και μην ξεχνάμε ότι τα άτομα είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

1 σχόλιο:


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book