Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Σχετικά με την 4η ομάδα του Ζeroland Ultra Hardcore

4η ομάδα
 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap) 

Με τον ορο αδιάφοροι δεν ήθελα να θίξω τα κανάλια των παιδιών αλλά την σύνθεση της ομαδας. Είστε και οι τρεις καλοί youtuber και σας παρακολουθώ αλλά πιστεύω για παράδειγμα ότι ο skrap ταίριαζε περισότερο στην ομάδα του Καρπούζι και γενικά ότι οι τρείς παίχτες δε θα έχουν τόσο καλή χημεία μεταξύ τους. Εύχομαι να με διαψεύσετε και να πάρετε το παιχνίδι.

Όσο αφορά το ότι και εγώ είμαι αδιάφορος. Το δέχομαι δεν έχω σκοπό να κάνω το blog ούτε μεγάλο ούτε να ανοίξω κανάλι όπως τα δικά σας, έγραψα λάθος πράγμα και το παραδέχομαι, δε θα επαναληφθεί. 




4 σχόλια:

  1. tsiako θελω να δωσω κατατακτηριες του χρονου για ιατρικη πατρας.αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι σε ποιο εξαμηνο μπαινεις και αν οι βαθμοι που γραφεις στις κατατακτηριες τους κουβαλας στην καρτελα ή απλα αναγνωριζονται χωρις να γραφει βαθμους???για να ξερω αν πρεπει να διαβασω στο ισα ισα .γιατι ποιο το νοημα να γραψω καλα και να μην περαστει μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν δώσεις από νοσηλευτική ΑΕΙ μπαίνεις στο 4ο εξάμηνο και αναγνωρίζονται (Βιοχημεια ΙΙ, Ανατομία, Ιστολογία, Φαρμακολογιά ΙΙ, Υγιεινή) καθώς και η ψυχιατρική στην απαρτιωμένη άτυπα τα άλλα μαθήματα τα χρωστάς και τα δίνεις) και απλά στην αναλυτική λέει αναγνώριση, αν μπεις από Οδοντιατρική μπαίνεις στο 6ο εξάμηνο και από οποιοδήποτε άλλη σχολή μπαίνεις στο 1ο εξάμηνο και αναγνωρίζεις άτυπα κάποια μαθηματα ανάλογα με την σχολή. Δυστυχώς τα 3 μαθήματα που δίνεις δεν γράφονται στην καρτέλα λέει απλά ότι αναγνωρίζονται χωρίς να αναγράφεται κάποιος βαθμός στην αναλυτική.

      Διαγραφή
    2. και για ποιο λογο συμβαινει αυτο?αφου ιδια δυσκολια εχουν τα θεματα με τους φοιτητες του πανεπιστημιου??

      Διαγραφή
    3. Για την ακρίβεια αυτά που πέφρουν στις κατατατήριες είναι πιο δύσκολα. Στους φοιτητές στόχος των καθηγητών είναι να περάσουν τα παιδιά ενώ στις κατατακτήριες να ξεχωρίσει ο καλύτερος. Δεν γνωρίζω τον λόγο που συμβαίνει πάντως συμβαίνει.

      Διαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book