Σάββατο 23 Μαΐου 2015

-Aποκλειστικό- Nα ποιος θα νικήσει στην Eurovision 2015

Πρώτοι από όλους θα σας αποκαλύψουμε πριν ακόμα αρχίσει ο μεγάλος τελικός το νικητή της eurovision.  Η νικήτρια χώρα είναι η Σουηδία και συγχαρητήρια για αυτό. Η Ελλάδα θα τερματίσει στην 14η θέση. 

Τσάκο πως ξέρεις με τόση σιγουριά τα αποτελέσματα της Eurovision;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι ειδικά τώρα που μπήκαν επιτροπές στο παιχνίδι ο διαγωνισμός είναι προκαθορισμένος, Το 50% των ψήφων εξαρτάται παιδιά από αυτό (δυστυχώς ή ευτυχώς)) το άλλο 50% εξαρτάται από το κοινό το οποίο εξαιτίας του μεγάλου όγκου το αποτέλεσμα είναι στατιστικά προβλέψιμο π.χ. η Ελλάδα ψηφίζει πάντα την Κύπρο και τούμπαλιν ως δεύτερη επιλογή πάει το καλύτερο για την χώρα που με δεδομένα την κουλτούρα του κάθε λαού βγαίνουν αναλύσεις. Η Σκανδιναβικές χώρες  ψηφίζονται μεταξύ τους, η Κύπρος συνήθως δε ψηφίζει την Τουρκία ¨(και το αντίθετο), με αυτά τα δεδομένα σε συνδυασμό με την δυναμική της χρονιάς ανά τραγούδι βγαίνουν κάποια δεδομένα που τα συνδυάσω με πολύπλοκους τύπους και βγάζω  ποσοστά τα οποία συγκρίνω μεταξύ τους και βγαίνουν οι θέσεις των χωρών με ένα μικρό στατιστικό σφάλμα.

Με την θέσπιση των επιτροπών ουσιαστικά η EBU με βοήθησε ώστε να βγάζω αποτελέμσατα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Τσάκο όλα αυτά τα κάνεις μόνος σου;

Όχι φυσικά κρύβεται ολόκληρη ομάδα από πίσω μου..... 

Τσάκο θεωρείς την Eurovision πανηγυράκι;
Κάτι χειρότερο από αυτό. Όταν από την μια βλέπεις την  Κονσίτα να νικάει, από την άλλη τα Downάκια φέτος να διαμαρτύρονται γιατί έμειναν εκτος  και όλα αυτά να τα επικροτούν αργόσχολοι και άσχετοι (κυρίως δημοσιογράφοι). 1000 φορές προτιμούσα το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τουλάχιστον σε αυτό δε μπορώ να κάνω προβλέψεις γιατί είναι αντικειμενικός διαγωνισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book