Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αίσχος τα αποτελέσματα της eurovision



Για μια ακόμη φορά προβλέψαμε με ακρίβεια τον νικητή το διαγωνισμό της Eurovision, ενώ πέσαμε λίγο έξω για την θέση της Ελλάδας, ο λόγος φυσικά οι επιτροπές που πρέπει να τις βγάλουν επιτέλους. 

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του θεσμού (είχε γίνει μια φορά στην eurovision junior η Κύπρος δεν έδωσε 12ρι στην Ελλάδα αλλά για πρώτη φορά δεν έγινε το αντίθετο. Ο κόσμος φυσικά ψήφισε Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα αλλά οι επιτροπές αλλάξανε την σειρά. Αξιοσημείωτο παραμένει ότι οι επιτροπές άλλων χωρών είναι ότι τήρησαν τις συνήθειες του λαού ενώ οι δικές μας ψηφίσανε ότι να ναι.

Φέτος όπως και πέρσι με εκνεύρισε ο Καπουτζίδης δε μπορεί να λέει κάθε λίγο να ψηφίζουμε 10 από το κινητό, 10 από το application, 10 από το σταθερό, εγώ ποτέ μου δε ψήφισα για την eurovision γιατί την θεωρώ στημένη και γενικά όποιος ψηφίζει πρέπει να το σκεφτεί καλά. Όποιος ψηφίζει η ψήφος του ουσιαστικά δε μετράει, δεν έχει να κερδίσει τίποτα και γενικά πιάνεται μεγάλο κορόιδο. 




Τι άποψη έχεις για το τραγούδι της Μαρίας Έλενας Τσάκο;

Το είπα από την αρχή δε μου άρεσε το τραγούδι καθόλου, η ερμηνεία ήταν καλή αλλά τίποτα το πρωτότυπο. 

Και γιατι μας λες ότι είναι στημένος;

Δε γίνεται στον ημιτελικό να προκριθήκαμε  (χωρίς να ψηφίσει η Κύπρος) και στον τελικό πέρα από κάτι ψιλά να μας ψηφίσει μόνο η Κύπρος, και η Αλβανία. Σύμφωνα με το televoting νικήτρια χώρα είναι η Ιταλία παρόλα αυτά οι κύριοι στις επιτροπές δώσανε την νίκη στον Σουηδό. Επίσης η Ελλάδα έδωσε στο televoting 12 στην Κύπρο αλλά και το αντίθετο.

Από όλα αυτά βλέπουμε πως ο διαγωνισμός είναι στημένος.

Για την Σουηδία τι έχεις να μας πει;

Δε μου άρεσε όχι, ωραία σκηνική παρουσία αλλά το τραγούδι δεν έλεγε πολλά

Σου άρεσε κανένα ρε βλάκα Τσάκο;

Μου άρεσε της Ιταλίας και της Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book