Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Περί challenger

Ο challenger είναι ένας χρήστης του ischool αριστερών αντιλήψεων κλασικός Linuxas ο οποίος συνηθίζε να σχολιάζει αρνητικά, να βάζει αρνητικές  σε πολλά από τα ποστ μου τα οποία φυσικά δεν είχαν κανέναν ερισιτκό χαρακτήρα.

Ο challenger θεωρεί πως όποιος υποστηρίζει τα windows είναι troll.  Όταν συμβούλεψα ένα παιδί το οποίο σπουδάζει κτηνιατρική να βάλει windows λόγω εφαρμογών και υποστήριξης αυτός απάντησε μόνο με μια αρνητική (δυστυχώς δε πρόλαβα να του απαντήσω διότι οι κύριοι της ΟΔ με αναμειψανε με μόνιμο ban.

 Χρήστης ο οποίος τέλειωσε ένα τεχνικό Λύκειο  βγάζοντας έναν βαθμό κάτω από 10 και τώρα  φοιτεί σε ένα ΤΕΙ της πλάκας  (το οποίο ούτε καν αναφέρει στο προφιλ του) κάθεται και συμβουλεύει τα παδιά που δίνουν  για τις Πανελλαδικές δίνοντας πληροφορίες Ράδιο Αρβύλα, κάθεται και κρίνει σε θέματα που δε γνωρίζει και όσο ήταν Mod επέβαλλε την άποψη του δίνοντας ποινή σε οποιον είχε διαφορετική άποψη (δε πιστεύω ότι το έκανε συνειδητά αλλά το έκανε).

Για το challenger όποιος δεν του αρέσουν τα Linux και  δεν είναι αριστερός είναι troll, θεωρώ πως ειναι ένας από τους 3 χρήστες που μου  προκάλεσαν το ban και εκτιμώ πως σε 2,3 χρόνια θα σταματήσει να γράφει στο forum.



3 σχόλια:

  1. Φώκο δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι καράβλαχοι που θα κρύβονται πίσω από τη μάσκα του αριστερού ιδεαλιστή. Χαίρομαι πολύ που συνεχίζεις την καλή δουλειά εδώ και στο e-student.:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραψε και για τον johnnousa τα θετικα και τα αρνητικα του γιατι εχω την εντυπωση πως οντως εχεις δικιο μιας και εδειχνε να σπαζετε σε πολλα που ελεγες. Κανε το προφιλ του απο την δικη σου αποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. focko pou sai re thirio?xathikes edelws apo ola.to xes parathsei teleiws to blog.egrapses oti se svhsane pali?epeidh egrapses oti ta linux einai malakies?re file mipws trollares kai egrafes pragmata asunarthta gia na gelas?sto lew giati sto ischool autos upotihetai einai o logos gia na sou kanoun ban.an kai h pleiopshfia twn atomwn ekei einai kati koblexika malakismena atoma pou trolaroun asustola auta kai meta lene gia sena.telospaden.en katakleidi vale ena chat na pedtei thapsimo kai edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book