Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοετείς ΕΜΠ

O Civilara Πολυτεχνίτης & Ερημοσπίτης έγραψε στις 18:55,

Σήμερα μίλησα με ένα συμφοιτητή μου από το μεταπτυχιακό ο οποίος μίλησε αυτοπροσώπως με αναπληρωτή καθηγητή της σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών την Πέμπτη που μας πέρασε. Του είπε κατά λέξη "Τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο φαίνονται" χωρίς να του ξεκαθαρίσει τι εννοεί και ότι η πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ επιθυμεί να χαθεί το χειμερινό εξάμηνο.
 
 
 
Από ότι φαίνεται τα πράγματα σοβαρεύουν και το εξάμηνο στο ΕΜΠ όπως και στο ΕΚΠΑ βρίσκεται σε κρίση. Να θυμίσουμε πως στους ΗΜΜΥ την προηγούμενη βδομάδα ενώ η συνέλευση δεν είχε απαρτία το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να κλείσει την σχολή για άλλη μια βδομάδα. Θεωρώ πως η στάση αυτή των καθηγητών είναι ως απόροια ότι μετά τους διοικητικούς η κυβέρνηση σκέφτεται να απολύσει μέλη ΔΕΠ. 

Πιστεύω πως για να έχει τύχη ένα τέτοιο κίνημα πρέπει να γίνεται μαζικα (αυτή την στιγμή προσπάθειες γίνονται μόνο από το ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ ενώ οι αλλες σχολές κάνουν απεργίες μονάχα στα χαρτιά και απλά κάνουν μάθημα χωρίς εγγραφή. Αυτό που γίνεται είνα μια τρύπα στο νερό (έπρεπε να αντιδράσουν όλοι μαζικά από πέρσι) τώρα πιστεύω είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book