Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ο λόγος που έφαγα ban


Ο λόγος που έφαγα μπαν στο ischool είναι επειδή αντιπαρατέθηκα σε ένα section που λίγο πολυ τα  παλιά μέλη του forum  στεκιού  μεταξύ αυτών και μέλη από την  ομάδα διαχείρησης (moderator)  λέγανε ότι το forum τους έχει πέσει σε επίπεδο από τότε που μπήκε το ischool ως subforum.

Εγώ έκφρασα απλά την γνώμη μου χωρίς να βρίσω, χωρίς να θίξω κανέναν, είπα πως το ischool έχει καλύτερο επίπεδο από το steki εξαιτίας του ότι έχει παιδια τα οποία είναι πιο ανεκτικά στις διαφορετικές απόψεις και δεν είναι καθόλου απόλυτα.

 Είπα πως αυτη την αλλαγή την παρατηρούνε επειδή αλλαξε ο βασικός πυρηνας του steki.gr και αυτό δεν ευθύνεται η ποιότητα χρηστών του ischool αλλά επειδή έχει 40πλάσιο κόσμο το ένα forum απο το άλλο..

Το θέμα αυτό κλειδώθηκε σβήστηκε όλη η συζήτηση (για προφανή λόγο) και έφαγα αποκλεισμό με την αιτιολογία trolling αλλα η  κανονική αιτιολογία είναι ότι είπα απλά είπα την γνώμη μου.

Δεν έβρισα, δεν υποβίβασα, δεν έκαναν κακό σε κανέναν, παραπάνω πρόσφερα  παρά πήρα  από το στεκι.

Για να φτάσω όμως ως εδώ προηγήθηκαν και άλλες ποινές:
1) Η μία είναι επειδή είπα άμπαλους την ελληνικη Ολυμπιακή ομάδα Πόλο (τελικα αποκλειστηκαν στην πρώτη φάση).
2) Επειδή είπα πως ο Γιαννώτης δε θα τα καταφέρει (ήρθε τέταρτος και δεν πήρε μετάλλιο) --> πάλι δίκιο είχα
3) Επειδή είναι η χειροτερη Ολυμπιακή ομάδα που ανεβάζουμε (έχουμε να πάμε τόσο χάλια από το 1988)
4) Επειδή είπα πως ο Ολυμπιακός διαγωνισμός Αστρονομίας δεν είναι αντικειμενικός (οι συνοδοί  είναι μόνο από 2 σχολές,  και δε συμεττέχουν χώρες όπως η Αμερική, η Ιταλία, ο Καναδάς.... )

Σε όλες τις περιπτώσεις ειπα απλά την γνώμη μου, σε πολλές περιπτώσεις αποδειχθηκε πως δεν ειχα άδικο.

Θα συνεχίσω να λέω την γνώμη μου..... 




Τα λέμε σε 3 μήνες
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

13 σχόλια:

  1. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΚΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΙ ΣΚΟΥΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ Α.ΜΕ.ΤΡΟΛ. σε στηρίζει!

    Αγωνιστικό
    Μέτωπο
    Τρόλλς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά να πάθεις σκατο-τρολλ. Όλη την ώρα να τρολλάρεις ξέρεις και να υποβαθμίζεις το επίπεδο και την ποιότητα του φόρουμ.
    Βρες κάτι καλύτερο να κάνεις και παράτα ήσυχο το φόρουμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραφεις σε αλλα φορουμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι θα περιμένω να τελειώσει η ποινή μου για να γράφω και πάλι στο στέκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tsako σε νιωθω. Εγω ο demlogic (wannabehmmy) εφαγα αδικα μπαν μονο και μονο επειδη ειπα την αποψη μου για την θρησκεια σε ενα κειμενο μιας σελιδας. Το οτι εκανα χιουμορ σε ενα δυο σημεια θεωρηθηκε τρολλινγκ.

    Οι moderators τους εχουν χασει τα αβγα και τα πασχαλια, και δαιμονοποιουν οτιδηποτε πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έπρεπε να με μπανάρουν για ανελέητο trolling αλλά διότι είπα την γνώμη μου σε διαφορα θέματα που στην ουσία ζητουσαν την γνώμη των χρηστών Για να μην μπαναριστώ έπρεπε να γράφω πράγαμτα που δε πιστεύω.

    Δηλαδή τι θέλανε να παραδεχτώ ότι το ischool έχει χαμηλότερο επίπεδο από το στεκι ή να τους αφήνω να λένε ότι το steki είναι ανώτερο από το ischool. Έκφρασα την άποψη μου και τιμωρήθηκα για αυτό ενώ αυτοί που προκάλεσαν την συζήτηση ζούνε και βασιλεύουν στο forum.

    Δεν έχω κάνει ποτέ διπλό λογαριασμό στο παρελθόν με χρεωσαν και για διπλό λογαριασμό (μάταια προσπαθούσα να τους πείσω...ότι δεν ήμουν ο χρήστης Αετός--> ο οποίος όπως ήταν φυσικο με κατηγόρησε οτι του χάκαρα τον λογαριασμό.

    Θα περιμένω να τελειώσει το ban μου (ελπίζω το ischool να γίνει όπως ήταν παλιά) ένα μέρος να εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να σε ξανακάνουν και μάλιστα lifetime, να ησυχάσουμε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μακάρι αλλά δε το βλέπω φίλε μου, πάντως όσο είμαι με μπαν ανακρίβιες γράφονται παντού στο ischoοl. (ειδικά στο θέμα ιατρική στο εξωτερικό, κατατακτήριες) το πρόβλημα είναι ότι οι ανακρίβιες γράφονται από τους ίδιους τους μοντ της σελίδας.

    Χωρίς εμένα το ischool είναι αναξιόπιστη σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το
    Αγωνιστικό
    ΜΈτωπο
    ΣΠΑΜΣ

    σε στηρίζει βέβαια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Χωρίς εμένα το ischool είναι αναξιόπιστη σελίδα."

    Τελικά δεν είσαι βλάκας, είσαι πάρα πολύ βλάκας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οκ αυτό που ειπα πιο πάνω ειναι τρολια αλλά όταν διαβαζω θέματα που αναφέρουν π.χ. οτι οι ιατροι της ρουμανίας είναι ασχετοι από ανθρωπους που δεν εχουν ιδέα από τον χώρο της υγείας δε μπορώ να τοθεωρήσω αξιόπιστη πηγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book