Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Δραστηριότητες Πανεπιστημίου Πατρών

προς Εμένα
Να σε ρωτησω κατι ασχετο αγαπητε Tsako... Εχεις πει οτι σπουδαζεις Πατρα... Εχει το πανεπιστημιο δραστηριοτητες για τους σπουδαστες? πχ αθλητισμο, μουσικη,... Ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησω τις αθλητικες εγκαταστασεις ή ειναι καλυτερο να γραφτω σε εναν συλλογο (παιζω τεννις)? Εσυ αγαπητε tsako (κουβεντα να γινεται:) )ασχολεισε με καποια δραστηριοτητα (σε συλλογο πχ)?

Το κακό του Πανεπιστημίου είναι ότι η έκταση του είναι μεγάλη και δύσκολα  μπορείς να συμμετέχεις  αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο ή αν δεν μένεις στην εστία. Μέσα το Πανεπιστήμιο έχει Γυμναστήριο (σχετικά σε καλή κατάσταση). Ενώ υπάρχουν πολιτιστικές, χορευτικές και άλλου είδους ομάδες (π.χ ραδιόφωνο), δεν έχω ασχοληθεί με κάποιον σύλλογο του Πανεπιστημίου ως και σήμερα.

Για τέννις (αντισφαίριση)  από ότι ξέρω δεν προσφέρει το Πανεπιστήμιο ως αθλητική δραστηριότητα (σε μορφή συλλόγου)  αλλά η πόλη είναι μεγάλη οπότε υπάρχουν σύλλογοι στους οποίους μπορείς να εγγραφείς.  Από οτι αναφέρει η σελίδα του Πανεπιστημίου διαθέτει γήπεδο τένις  αλλά εγώ δεν είδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book