Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Θέλετε να ξανασχοληθούμε με βάσεις, Πανελλαδικές και σχολές;

Λίγο πριν την αρχίσουμε το νέο κύκλο προβλέψεων βάσεων και συμβουλών ο Τσάκος και ο Ταινιάς είναι σε σκέψεις. Πολλοί από την ομάδα του blog θεωρούν ότι το Κατσίκι εκμεταλεύεται τα παιδιά και κάνει προβλέψεις όχι για να βοηθήσει αλλά έτσι για να περάσει η ώρα ή για πλάκα. Ο Τσάκος και ο Ταινιάς επειδή πλησιάζει το ΠΑΣΧΑ σκέφτοναι πολύ σοβαρά να σουβλισουν το Κατσίκι το Πάσχα εφόσον δε θέλετε να συνεχίσει το έργο του μετά από δύο χρόνια συνεχούς προσφοράς. Θα αναρτήσουμε μια ψηφοφορία  και ΕΣΕΙΣ θα διαλέξετε την τύχη του Κατσικιού ( να πάει στην  σούβλα ή να πάει  στα γραφειά του blog). Eφόσον δε θέλετε να ξαναασχοληθεί  το blog με σχολές και Πανελλαδικές ψηφίστε  και στείλτε το Κατσίκι στην σούβλα.

Πιστεύουμε ότι σε γενικές γραμμές αυτά τα δύο χρόνια βοηθήσαμε. Εξάλλου το κέρδος μας από αυτό είναι μάλλον αστείο και δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αν ενοχλείται  η πλειοψηφία των μαθητών. 


2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με την επαναλειτουργία. Φαντάζομαι το πρόβλημα το έχουν οι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά μερικές απλές συμβουλές κακό δεν κάνουν. Όποιος θέλει πιο έγκυρες απαντήσεις προφανώς θα καταφύγει σε ειδικούς αλλά και οι ασθενέστεροι οικονομικά μπορούν μια συμβουλή να πάρουν από όποιον έχει τη διάθεση. Εμείς εκτιμούμε αυτή την κίνηση. Συνέχισε έτσι Tsakos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού (δεν σχετιζόμαστε με αυτόυς και δεν έχουμε κανέναν αψιμαχία) αυτο που θέλουμε να ξέρουμε είναι το feedback που έχουν οι μαθητές απέναντι στο blog.

    Το blog έχει πολιτική ότι δε κάνει λογοκρισία στα σχόλια και ούτε αλλιώνουμε τις αναρτήσεις μας. Αυτά που λέγαμε πρόπερσι μπορέι να ο καθένας να μπεί και να το διαβάσει ακόμα και τώρα.

    O ιστοχώρος αυτό δεν είναι site είναι blog. Αυτό σημαίνει ότι εκφράζουμε απόψεις (δικές μας απόψεις μη ειδικές). Πολλές ερωτήσεις δε ξέρουμε να τις απαντήσουμε και το λέμε καθαρά.

    Προσωπικά δε θεωρώ έγκυρα τα test που ΄΄πουλάνε΄΄΄ειδικοί ψυχολόγοι και δείχνουν τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Αυτό το ανακαλύπτει κάθε μαθητής μόνος του μετά από προσωπική του έρευνα, εμείς απλώς παίζουμε βοηθητικό ρόλο σε αυτή την έρευνα.

    Μάλλον φέτος δε θα έχουμε προβλέψεις βάσεων (οπως πέρσι) και επικεντρωθούμε στις πληροφορίες για τις σχολές που κάναμε το 1ο χρόνο και απλά να κάνουμε μια απλή αναφορά για τις βάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book