Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Πρόβλεψη Τσάκου για το XFACTOR

Το ότι το xfactor είναι ένα στημένο reality δεν είναι είδηση. Όπως και πέρσι έτσι και το φετινό xfactor έχει κριθεί πριν ακόμα αρχίσει. Το παιχνίδι βρωμάει από παντού νικητής του φετινού x factor για πρώτη (και μάλλον μοναδική) φορά πιθανόν να μην είναι Κύπριος αλλά Έλληνας.... Θα είναι ο Αλέξανδρος Νότας.... από την audition φάνηκε ότι η επιτροπή ήταν με το μέρος του. O μοναδκός που μπορεί να τον απειλήσει θεωρώ πως είναι ο Κύπριος ο Χάρης για τον απλούστατο λόγο ότι είναι Κύπριος και πλέον αυτά τα talent show τα βλέπουν μόνο Κύπριοι. Τώρα ακόμα και οι Κύπριοι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πραγματικός νικητής του xfactor θα ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που η επιτροπή τον απέκλεισε. Λογικά αυτή ήταν η εντολή της heaven καθώς τον Μαυρίκιο τον έχει αναλάβει η Julie Masino που βρίσκεται στα μαχαίρια με το fame studio.

Eπομένως ο Τsakos προβλέπει για νικητή του xfactor τον Αλέξανδρο Νότα αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα μήπως του πάρει τη θέση ο Κύπριος Χάρης (αν δεν ήταν Κύπριος δεν θα υπήρχε αυτή η αμφιβολία).







α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book