Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Φέτος τα πιο μίζερα Χριστούγεννα

Φέτος είναι τα πιο μίζερα Χριστούγεννα των τελευταίων ετών για την Αθήνα.... :mad: μόνο εμπαρευματοποιημένα δεν μπορείς να πεις 
Το 2008  είχαμε αυτό το δέντρο: (φωτογραφία newsit.gr)


Το 2009 είχαμε αυτό το δέντρο: (φωτογραφία newsit.gr)


Το 2010 για πρώτη φορά όσο θυμάμαι δεν υπάρχει Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα. Αντί για αυτό στολίσανε ένα φυσικό δέντρο...:mad: (φωτογραφία forthnet.gr)


Μας έχουνε κάνει να νομίζουμε ότι ο μέσος Έλληνας δεν έχει λεφτά. Δεν γίναμε ξαφνικά ποιο φτωχοί επειδή ήρθε το ΔΝΤ. Χώρες με μεγαλύτερα  προβλήματα έχουν Χριστούγεννα.

Φέτος έχει μειωθεί κατακόρυφα η εμπορευματοποίηση των γιορτών. Η Coca cola δεν έχει Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση. Μόνο το Αrgoodaki μας θυμίζει πως έχουμε Χριστούγεννα. Κανείς  δεν σκέφτεται ότι μαζί με την εμπορευματοποίηση έχει μειωθεί και η φιλανθρωπία που άλλοτε αυτές τις μέρες ήταν αυξημένη. 


Θέλουμε για δήμαρχο Αθηναίων τον Αβραμόπουλο που τον δήμαρχο  που μπορούσε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τα Χριστούγεννα. Τον κατηγορούσαν για σπατάλη χρημάτων αλλά κανείς προοδευτικός δεν σκέφτηκε ότι αυτά φρου φρου είναι απαραίτητα για την κινητοποίηση της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book