Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Money drop το χειρότερο τηλεπαιχνίδι όλων των εποχών

Πραγματικά το mega σκέφτηκε την καλύτερη λύση για το βράδυ του Σαββάτου. Έβαλε ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο κανένας δεν μπορεί να νικήσει, έβγαλε αρχικά  έναν νικητή κατευθυνόμενο αφού είχε σχετικά εύκολες ερωτήσεις και στην συνέχεια το xάος. Με ερωτήσεις τύπου  ποιος είναι ο πιο κοντός ή ποιος φοράει το μεγαλύτερο νούμερο παπούτσι ή τι ζώδιο ήταν ο Χίτλερ (ερώτησεις που κανένας δε μπορεί να απαντήσει) είναι σίγουρο πως το mega θα μοιράσει κέρδη μόνο και αφού θέλει. Με έναν παρουσιαστή που μπορεί να κάνει φαίνεται καλό το πιο αδιάφορο show  είναι σίγουρο πως έκανε την πιο οικονομική εκπομπή που έβαλε κάτω το σαφώς πιο ακριβοπληρωμένο και πιο ωραίο top chef.

Πραγματικά κρίμα που έβαλε στην θέση της εκδίκησης της ξανθιάς ένα αρκετά ωραίο παιχνίδι γνώσεων με το πραγματικά αδιάφορο και κατά την γνώμη μας στημένο (ή κατευθυνόμενο) money drop.

Αν είστε παίχτης μην κάνετε τον κόπο να παίξετε live αυτό το παιχνίδι να γίνετε ρεζίλι πανελληνίως και να ανέχεστε τα ηλίθια  σχόλια του Αρναούτογλου παίξτε κανά λόττο καλύτερα περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book