Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Το ΤSAKOS ΒLOG θα δώσει 100% των κερδών στο χαμόγελο του παιδιού κατά την περίοδο των γιορτών.

Δεν είμαστε  κερδοσκοπικό blog ούτε έχουμε σκοπό να γίνουμε. Αυτές τις γιορτές θα κάνουμε κάτι που κανένας οργανισμός καμία εταιρία δεν έχει κάνει. Σε αυτές τις γιορτές από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα δώσουμε το 100% των κερδών μας στο Χαμόγελο του παιδιού. (με σήμα το παιδάκι).

Με λίγα λόγια δεν θα δώσουμε απλά ένα ποσοστό όπως κάνουν οι περισσότεροι αλλά ότι κέρδος βγάλουμε θα χαρίσουμε σε αυτούς που έχουνε ανάγκη. Ο Tsakos σας εύχεται να έχετε ευτυχισμένες γιορτές.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Τα λόγια του ημερολογίου του είναι η πολύτιμη κληρονομιά που μας άφησε.
Η φωνή μιας παιδικής καρδιάς που μας άγγιξε βαθιά και μας κινητοποίησε Η  φωνή που μιλάει στις συνειδήσεις όλων μας και μας  δείχνει το δρόμο. Η αποστολή που μας ανέθεσε δύσκολη και ο αγώνας που καθημερινά δίνουμε άνισος. Πολλά τα προβλήματα των παιδιών. Πολλά παιδιά  έχουν ανάγκη ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα «χαμόγελο». Εμείς προσπαθούμε και θέλουμε να δώσουμε «χαμόγελο» σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη και αγωνιούμε, αν θα έχουμε αυτή τη δυνατότητα, κάθε φορά που ένα παιδί   μας χρειάζεται.  Δεν έχουμε δικαίωμα και δεν πρέπει να λέμε «όχι» σε ένα παιδί που έχει την ανάγκη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book