Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Zeroland Ultra Hardcore (season 3)


Σε αυτη την ανάρτηση θα αναλύσουμε την μεγάλη μάχη που θα γίνει το Σάββατο από τους αγαπημένους μας youtubers σε μια μάχη minecraft βγαλμένη από τα παλιά. Θα αναλύσουμε τις ομάδες και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

1η ομάδα
 1. Megacyber (TheMegacyber69) – Solidius (LegitGamingGR) – Sapphirewolf (GrMinecraftCousins)

3 zerolander. Αν συνεργαστούν καλά ίσως τα καταφέρουν.  Θα ήθελα να δω τον Megacyber με τον Πατρινό, και τον Doggy. Patrinos και Megacyber τους εχω συνδέσει με τα vlog να ειναι μαζι θεωρώ άτοπο να τους δω αντιπαλους.  Συμπαθητική τριάδα, ηρεμη δύναμη. Δεν νομίζω να κάνουν την έκπληξη και να βγουν νικητές.

2η ομάδα
 2. Jimalicious (JimaliciousGaming) – Patrinos (GrMinecraftCousins) – Progamer (xProGamerTVx) 

Ξεχωριζω τον Πατρινό θεωρώ λάθος που δεν είναι με τον Megacyber. Aν αυτοι οι δύο πατρινοί ήταν μαζι ίσως και να τους ψηφιζα παρόλα αυτά θα κινηθώ σε άλλη ομάδα. Ο Πατρινός είναι προετοιμασμένος αυτή τη φορά και δε  θα επαναλάβει τα λάθη του προηγούμενου uhc.


3η ομάδα 
 3. Dimitris (GRamers) – Cake (NinjaCakeAssassin) – Hackypixelz (HackyPixelz) – 4wnikos (4WNikos - Bitbite)

Θα ήταν ωραία ομάδα αν δεχόταν ο Θεόδωρος και ο Πέτρος να παιξουν. Θα έβγαζαν εξαιρετικά βίντεο για τα κανάλια τους αλλά εδώ που τα λέμε και τα δύο κανάλια σε αντίθεση με όλα τα άλλα δεν κάνανε επιτυχία με το minecraft.  O Δημήτρης των Gramers με το σπίτι που έχει κάνει στην Zeroland δείχνει ότι το ξέρει το παιχνίδι. Όμως  δεν έχει ασχοληθεί με την νέα έκδοση και δεν πρόκειται να πάρει σοβαρα την μάχη. Από την άλλη ο αδελφός του μάλλον μπήκε γιατί περίσσευε θέση  δεν έχει παίξει στο κανάλι του ούτε ένα παιχνίδι minecraft. O cake δεν έπρεπε να συμμετέχει καθώς σνόμπαρε το uhc 2. Νομίζω κάτι τέτοιοι θα κάνει και τώρα. Οι υπόλοιποι αν τους πειθαρχήσει o Hackypixelz (κάτι δύσκολο καθώς είναι πάνω από μια δεκαετία μικροτερός τους) έχουν βλέψεις για την πρώτη θέση.

4η ομάδα
 4. Deadlymuffin (deadlymuffin9) – Bilyolo (BilYolo) – Skrap (CaptainSkrap) 

Αδιάφοροι

 Με τον ορο αδιάφοροι δεν ήθελα να θίξω τα κανάλια των παιδιών αλλά την σύνθεση της ομαδας. Είστε και οι τρεις καλοί youtuber και σας παρακολουθώ αλλά πιστεύω για παράδειγμα ότι ο skrap ταίριαζε περισότερο στην ομάδα του Καρπούζι και γενικά ότι οι τρείς παίχτες δε θα έχουν τόσο καλή χημεία μεταξύ τους. Εύχομαι να με διαψεύσετε και να πάρετε το παιχνίδι.

Όσο αφορά το ότι και εγώ είμαι αδιάφορος. Το δέχομαι δεν έχω σκοπό να κάνω το blog ούτε μεγάλο ούτε να ανοίξω κανάλι όπως τα δικά σας, έγραψα λάθος πράγμα και το παραδέχομαι, δε θα επαναληφθεί. 

5η ομάδα 
5. Dabaze (HellenicGaming) – 3k-gamer (channel3kgamer) – tehskear (TehSkear) – Teadus (TeadusBlueTv) 

Ο Teadus είναι μικρός δεν μπορεί να επιβληθεί στους υπόλοιπους. Ο Βaze θα οδηγήσει την ομάδα στο γκρεμό. O 3kgamer είναι έτοιμος να βγάλει την ταμπέλα του noob από το πέτο του. Δεν ξέρω πως θα πάει αυτή η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι θα γελάσουμε και στο τέλος για τους youtubers αυτό έχει σημασία.

6η ομάδα
 6. Karpouzis (KarpouziFetaGaming) – Tonaki (tonaki017) – Wagi (VagosKako) 

Ο καρπούζης είναι καλός στο Minecraft αλλά βλέπω πως βαριέται στα βίντεο του, επίσης δίνει φέτος πανελλήνιες παρόλο που δεν αντιμετωπίζει το σχολείο όπως πρέπει σίγουρα θα επηρεάσει την αποδοση του παιχνίδι. Τοnaki και Wagi δε πιστεύω πως θα κάνουνε την διαφορά αν και μου αρέσουν τα κανάλια τους (ειδικά του Wagi).

7η ομάδα
 7. Axel (mobileaxel) – CaptainPanez (CaptainPanez) – Winner (GreekGamerHere)

Δε καταλαβαίνω γιατί ο CaptainΠanez να μην είναι στην ίδια ομάδα με τον HackyPixel. Κάνουμε βίντεο μαζί (αυτά με χορηγό το e-food), πάνε στην ίδια σχολή, είναι φίλοι. Η ομάδα δε νομίζω να δέσει και θα χάσει. Ο Axel ειναι δυνατός παίχτης που ξέρει minecraft ενώ καλά λόγια έχω να πω και για τον winner.

8ο ομάδα
 8. Gfantom (VGTalesChannel) – Magichoom (VGTalesChannel) – Agalitsas (RebelGamesG

 Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα την υποστηρίξω. Εμπειροι παίκτες. Ξέρουν τις αδυναμίες τους καθώς και τις αδυναμίες του αντιπάλου πάνω από ολα αγαπάνε το παιχνίδι. Θα ακολουθήσουν την τακτική η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα. Θα πάνε safety μέρχι το τέλος αποφεύγοντας το yolo. Πιστεύω ότι η ομάδα αυτή θα φτάσει τελικό και ίσως σηκώσει το τρόπαιο.


Η μεγάλη απουσία  (λειπει το σκιουράκι)
Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος γνώρισε την Zeroland από τον Αντώνη τον σκίουρο. Τα επικά βίντεο στα τέλος των season έχουν περισσότερα views από κάθε άλλο βιντεο άλλων youtuber. Θα ήθελα να έβλεπα το σκιουράκι να παίζει στην μεγάλη μάχη ακόμα και αν δεν ειχε σπαθί και ήταν πάνω σε ένα δέντρο να τρώει βελανίδια  και να περίμενει  καρτερικά το θάνατο του.

2 σχόλια:

  1. Ζητώ συγγνώμη αν έθιξα την ομάδα δεν είχα αυτό τον σκοπό αλλά δε φάνηκε και αυτό που έκανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book