Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

O Tσάκος παραδέχεται τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα

Ο κύριος Βαρουφάκης είναι μάγκας και τον παραδέχομαι είναι ο μόνος που χρησιμοποίησε την πολιτική για να ανεβεί επαγγελματικά... και το κατάφερε  σύντομα θα βγει από την πολιτικη και θα κάνει διαλέξεις και θα τα παίρνει χοντρά.


Συνεπώς η θεωρία του fockou ότι όλοι οι άχρηστοι ασχολούνται με την πολιτική έχουμε εξαίρεση τον αγαπητό μας κύριο Βαρουφάκη.


To ίδιο παραδέχομαι και τον κύριο Τσίπρα θα καταφέρει να περάσει τα χειρότερα μετρα να φέρει το χειρότερο μνημόνιο που θα μπορούσε να περάσει αλλά ο κόσμος θα τον λατρεύει και θα τον θεωρεί ηγέτη. 


Και για αυτό τον λόγο παιδιά το ερώτημα ήταν ασαφές.... για να καταψηφίσει ο κόσμος την Ευρώπη αλλά παράλληλα να περαστε το μνημόνιο.


Αν δεν έκανε το δημοψήφισμα και περνούσε μνημόνιο με καλύτερα όλοι θα τον βρίζανε και το πολιτικό του μέλλον θα ήταν αβέβαιο όπως έγινε με τον Παπανδρεου και το Σαμαρα.



Τι κατάφερε με αυτό τον τρόπο ο κύριος Τσίπρας;

Θα περαστεί ίσως το χειρότερο μνημόνιο που έγινε ποτέ το οποίο όμως σε λιγότερο χρόνο θα έχει καλύτερα αποτέλέσματα από των άλλων συνεπώς ο κύριος Τσίπρας με το τέλος της θητείας του θα έχει καταφέρει αυτό που δε κατάφεραν οι άλλοι  δύο και παράλληλα να θεωρηθεί ηγέτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book