Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Έλεος με την Εθνική Ελλάδος του Καπουτζίδη

Έχω δει τις Σαββατογεννημένες όπως και το παρά 5 περίμενα με χαρά πριν μερικούς μήνες να δω την καινούρια σειρά. Δυστυχώς με απογοήτευσε και μάλιστα όχι λίγο αλλά πολύ. Δυστυχώς ο Καπουτζίδης μάλλον παρουσίασε τον εαυτό του και τα κόμπλεξ στο χαρακτήρα που υποδίεται με τον χειρότερο τρόπο. Και στο παρά 5 έτσι έκανε αλλά το έκανε με ωραίο τρόπο.

Πρώτο από όλα ασχολείται με ένα άθλημα το οποίο είναι άγνωστο και θα σταματήσει να είναι, ενώ μπορούσε να ασχοληθεί με πιο γνωστά άγνωστα αθλήμα όπως το bowling ή το Μπάγμιτον. Μπορούσε αντί να βάλει μέσης ηλικίας γυναίκες για αθλήτριες να βάλει παιδάκια για αθλητές και να ασχολούνται με σχολικό πρωτάθλημα. Θα ταν πιο ρεαλιστικό...........

Επίσης ενώ στο παρά πέντε αλλά κυρίως στις Σαββατογεννημένες κανένας δεν ήταν απολύτως κακός  εδώ έχουμε έναν απόλυτο κακό όπως ο Θεόδωρος και το παιδί του και τους απόλυτους καλους που είναι οι φίλες αλλοδαπές.  Θα ήθελα να μετριάσουν και οι πλευρές με τον κακό φυσικά να παραμένει ο Θεόδωρος.

Απόλυτοι κακοί είναι φυσικά και αυτοί που έχουν λεφτά. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , ο άντρας της πρωταγωνίστριας παρουσιάζονται ως κακοί και πλούσιοι. Στο παρα πέντε ο Καπουτζίδης είχε καταφέρει να βρει αυτή την ισορροπία.

Τέλος θα αφήσω το παγοδρόμιο το οποίο έγινε στην Ελλάδα για να προπονείται η Εθνική ομάδα. που φυσικά στην παραγματικότητα δεν υπάρχει γιατί βρίσκεται στην Βουλγαρία. Να μην αναφέρω και το καθόλου αλληλοφανές Ευρωπαικό πρωτάθλημα στην Μπρατισλάβα.

Αυτό που μισώ σε αυτή την σειρά είναι ότι είναι στην επικαιρότητα το βάζει μέσα ακόμα και το bullιng έβαλε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book