Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

-Πανελλήνιες- Για αυτούς που λένε ότι ήταν δύσκολη σήμερα η βιολογία

Γράψανε σήμερα όπως κάθε χρόνο τα παιδάκια βιολογία γενικής και αρχίσανε πάλι να λένε πως ήταν  πιο δύσκολα από τις άλλες χρονιές, ότι τα έκαναν για να καεί η θεωρητική και ένα σωρό άλλα κλασικά εικονογραφημένα. Το έχω πει 1000 φορές αλλά δε θα ξανασχοληθώ γιατί με κουράσατε. Όταν έχει 5 μαθήματα και το 1 είναι εύκολο και 1 άλλο δύσκολο πρώτα μαθαίνεις το εύκολο ώστε να εξασφαλίσεις 100ρι και μετά ασχολείσαι με το δύσκολο. Εσείς κάθεστε και ακούτε τους φροντιστές σας που ο καθένας τον ενδιαφέρει να διαβάσετε το δικό του μάθημα.......

Τα θέματα ήταν πιο πολλά από τις άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι ήταν πιο εύκολο να πετύχεις μεγαλύτερο βαθμό από τις προηγούμενες χρονιές λόγω των σύντομων και σαφών απαντήσεων που ζητούσαν τα θέματα.


Προσωπικά αν ένα παιδί γράψει βιολογία γενικής κάτω από 18 και πήγαινε φροντιστήριο ο φροντιστής πρέπει να δώσει πίσω στο παιδί τα μισά χρήματα που πήρε από αυτό.


Aν θέλει ο axiopistos να δημοσιέυσει άρθρο στο tsakos blog μπορεί να το στείλει στο tsakosman@gmail.com και θα το δημοσιεύσω χωρίς λογοκρισία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book