Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Ξανανοίγω το blog γιατί πήρα ban

Όπως πολλοί μάθατε πήρα μόνιμο ban στο steki και από ότι φαίνεται δε θα μου το ξαναβγάλουν. Ακόμα και ο ίδιος δε γνωρίζω ποιος ειναι ο λόγος που πήρα μόνιμο ban έχω τρεις θεωρίες: Ο πρώτος είναι απειδή υποστηρίζω τα windows και όχι το linux. 

Η δεύτερη θεωρία μου είναι επειδή είπα άσχετους τους Έλληνες παίχτες στο ποδόσφαιρο , προσωπικά το πιστεύω και θα το πιστεύω ακομα και αν προκριθούμε. 

Επίσης η τρίτη θεωρία μου είναι επειδή χρήστες όπως ο johnnaousa, ο challenger και ο o johnny15 μου στέλνουν συνέχεια αναφορές (σε οτιδήποτε γράφω). Π.χ. ο Challenger μου έβαλε αρνητική διότι υποστήριξα τα windows έναντι του linux χωρις να μου εκφράσει καμία επιχειρηματολογία, ο johny15 ήταν αιτία που μου κανανε το προηγούμενο ban στέλνοντας αναφορές για μηνύματα, ο johnnasoua έχει για χόμπυ να μου  βάζει αρνητικές. Αυτοί οι χρήστες είναι θέμα χρόνου να σταματήσουν να γράφουν στο forum. O λόγος που με αντιπαθουνε ειναι καθαρά επειδή έχουν ακροαριστεροι ιδεολογία ενώ έχω  μια κεντρική ιδεολογία.


Σε αυτό το blog θα σχολιάζω τα post του στεκιου οπως θα τα σχολίαζα αν δεν είχα ban στο forum.

Ας αρχίσω με το ban μου. Θεωρούν πως δε βοηθούσα στο forum (ξεχάσανε ότι ήμουν ενεργός μέλος με πάνω από 7000 μηνύματα και ότι ήμουν mod για ένα χρόνο).  Επίσης ως τελειόφοιτος ιατρικής σχολής απαντούσα ερωτήσεις που κανένας αλλος δε μπορούσε να απαντήσει. Ο τρόπος που γράφω συμβαδίζει με τον χαρακτήρα ενός μαθητικού forum δε πιστεύω υποβιβαζα το forum.





2 σχόλια:

  1. Τέρμα ο fockos? Οποιος το έκανε πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιος, ήσουν το highlight του forum. Πού θα βρούμε καλύτερη νοσοκόμα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. focko δεν πειράζει ρε! αστους! τωρα τελευταια δεν έχει καθόλου κίνηση το φορουμ και φταίνει αυτοί γιατί κανουν με το παραμικρό ban...

    http://evaadreamslover.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book