Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μοριακή Βιολογία προς Ιατρική

Γειά σας! Τελειώνω το τμήμα μοριακής βιολογίας και γενετικής και θα ήθελα να δώσω κατατακτήριες για να μπω στην ιατρική Ιωαννίνων.Ισχύουν όντως όλα όσα διαβάζω στο net περί αναξιοκρατίας στις κατατακτήριες...? Δηλαδή δε συμφέρει καν να προσπαθήσω? Επίσης, είναι υπερβολικά δύσκολο για κάποιον που έχει τελειώσει μοριακή βιολογία να αντεπεξέλθει στα θέματα που βάζουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων


Οι κατατακτήριες ειναι αρκετα ανταγωνιστικες εξετάσεις για αυτο τον λογο οσοι δε περνανε κυκλοφορουνε την φήμη οτι περνανε μονο οσοι εχουν γνωριμίες ή οχι ειναι τυχεροι κοκ γιατι απο την φύση τους κανένας  υποψηφιος δε παραδέχεται την ενοχή του (ελλειπες διάβασμα). Οι εξετάσεις αυτές σε μεγάλο βαθμό είναι αξιοκρατικες για αυτο αν καποιος διαβάσει σοβαρα τοτε εχει πιθαντοητες αρκετες να πετύχει. Πιστεύω οτι θα κανεις βλακεία να μην προσπαθήσεις τουλάχιστον δύο φορές και η σχολη που έχεις ήδη τελειωσεις σου δινει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να περάσεις.


5 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ! Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πότε βγαίνει η σχετική ανακοίνωση από τη σχολή, η οποία περιλαμβάνει την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων? Γιατί αν βγαίνει Μαίο (όπως νομίζω), τότε σίγουρα δεν προλαβαίνεις να προετοιμαστείς πολύ καλά μέχρι το Δεκέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Μάιο συνήθως αλλα αν θέλεις να διαβάσεις πιο πρωί πάρε της προηγούμενης χρονιάς και διάβασε συνήθως η ιδια ύλη ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπότε, είναι και λίγο ρίσκο μάλλον, γιατί αν ξαφνικά ανακοινώσουν το Μάιο ότι τελικά η εισαγωγή θα γίνει με βάση το βαθμό πτυχίου και όχι με κατατακτήριες, την έχεις πατήσει και πάει χαμένο τόσο διάβασμα (και ίσως και τα χρήματα που πιθανώς έχεις δώσει για να κάνεις κάποιο φροντιστήριο) ε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικά, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλέον με το νέο νόμο παντού θα γίνονται με εξετάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book