Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ελληνικοί Ολυμπιακοί - Παραολυμπιακοί ήταν χειρότεροι από αυτούς...

Σήμερα τελειώνει το αγωνιστικό μέρος των Παραολυμπιακών αγώνων (αύριο θα έχουμε μόνο τελετή λήξης) αλλά ουσιατικά οι αγώνες τελειώνουν σήμερα.

Οι φετινοί Ολυμπιακοί - Παραολυμπιακοί κατά την γνώμη μου ήταν οι καλύτεροι που έχουν γίνεί ποτε (και φυσικά πολύ καλύτεροι από τους δικούς μας). Οι Ελληνες δημοσιογράφοι στις αρχές των Ολυμπιακών ηθελαν να μας πείσουν ότι τα γήπεδα των Αγγλων ήταν άδεια, τελικά όχι μόνο άδεια δεν ήταν αλλά η προσέλευση των θεατών συνεχίστηκε και στους Παραολυμπιακούς (όταν στους δικούς μας η προσέλευση του κόσμου στους Παραολυμπιακούς ήταν μηδανινή ακόμα και αν ήταν δωρεάν τα εισητήρια).

Ειδικά στους Παραολυμπιακούς φέτος έγινε ένα κλικ παραπάνω σημειώθηκαν πάρα πολλά παγκόσμια ρεκόρ και παραολυμπιακά, είχαμε τον Πιστόριους ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπαικούς (ο πρώτος με πρόσθετο μέλος) και την πολυσηζητημένη του ήττα στους Παραολυμπιακούς. Είχαμε ως ελληνική ομάδα μια καλή παρουσία στους παραολυμπιακούς (σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς που είμασταν μαύρα χάλια), μάλλον οι παραολυμπιονίκες αγαπούν παραπάνω τον αθλητισμό από τους αρτιμελείς και δεν περιμένουν την πολιτεία να τους δώσει πριν για να αγωνίζονται.

Η ΕΡΤ (είναι κρίμα που δεν έστειλε μια μικρή αποστολή για τους Παραολυμπιακούς για την προβολή εξαρτιόμασταν αποκλειστικά από τις μεταδόσεις των Αγγλων ενώ λείπανε οι δηλώσεις των Ελλήνων αθλητών το βράδυ, είναι κρίμα και άδικο. Στους Ολυμπιακούς αυτό που μου έμεινε από τις εκπομπές με τις δηλώσεις των Ελληνων αθλητών ήταν η γκρίνια τους.... στους Παραολυμπιακούς σε κανέναν Ελληνα αθλητη δε δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει στο δημοσιο κανάλι ακόμα και αν πήρε χρυσό......

Συνοψίζοντας, αυτό που πιστεύω ότι οι φετινοί ήταν οι καλύτεροι αγώνες που έγιναν ποτέ και ελπίζω να συνεχιστούν έτσι από δω και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book