Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Θα γίνει Βατερλώ με τις βάσεις την Δευτέρα.....

Mε τον κ. Κάτσικα έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά αυτή την φορά ήρθε ο καιρός να συμφωνήσουμε....

Την Δευτέρα θα γίνει Βατερλώ με τις βάσεις,
1000 μόρια άνοδο στις αστυνομικές

Η μισή Ελλάδα δήλωσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πρωτοφανής πρώσεις στα τμήματα της επαρχίας.




2 σχόλια:

  1. Και με τις βάσεις του 10%??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω οτι δε γνωρίζω για τις βάσεις τίποτα απολύτως (οι βάσεις έχουν όντως διαρεύσει μερικώς και μερικά παιδιά γνωρίζουν που περάσανε.

    Η ανάρτηση μου αυτή βασίζεται σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Κάτσικας στην ΕΡΤ την παρασκευή και με βρίσκουν σύμφωνω (αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί σε λιγοτερο από 2 ημέρες).

    Φέτος σταμάτησα να ασχολούμαι για τις βάσεις από τον Ιούλιο οπότε σύμφωνα με τα μέχρι τότε δεδομένα (που δε διαφέρουν από τα δεδομένα που έχω τώρα αφού δεν έχω πληροφόρηση) οι βάσεις στο 10% θα κινηθούν προς στην βάση του 90% το 2010. Επειδή οι αιτήσεις για το 10% φτάνουν στις 22.000 στις υψηλόβαθμες σχολές θα γίνει λογικά αυτό που γράφω παραπάνω.

    Στις μέσες και χαμηλόβαθμες σχολές θα ισχύει ο ίδιος κανόνας που είπα πιο πάνω αλλά η τάση θα ανεβαίνει στις σχολές Αθήνα και Θεσσαλονίκης π.χ. η νοσηλευτική ΕΚΠΑ (πιστεύω ότι στο 105 θα εμφανίσει μεγάλη άνοδο (παραπάνω από ότι αναμένουν οι ειδικοί εξαιτίας της πόλης).

    Αφού όλα τα τμήματα είναι αναγκασμένα να κάνουν 10% πιστεύω ότι θα υπάρχουν τμήματα με υπερβολικά χαμηλές βάσεις (παραπάνω από οποιαδήποτε άλλη φορά), το ίδιο θα ισχύει βεβαια και με το 90%

    Αυτό που προσωπικά περιμένω να δω είναι τι θα γίνει με τις ειδικές κατηγορίες και ειδικά τους πολύτεκνους (σιγουρα δε θα έχουμε το πάρτυ που είχαμε πέρσι με 14 και κάτι να περνάς ιατρική Αθήνας αλλά πιστεύω ότι θα γίνει κατι αντίστοιχο στις σχολές της επαρχίας.





    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book