Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ways to make money with animals

1
Ένα πείραμα. Μια βολόγος που έκανε το μεταπτυχιακός πηρε ενα γοριλάκι και του συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν ανθρωπος. Το ζώο έμαθε να επικοινωνεί με τον ανθρωπο και να συμπεριφέρετια ως άνθρωπο. Όταν αναπτυχθηκε πληρως εκδήλωση βίαιη συμπεριφοράς και το αναγκασαν να ζησει την υπολοιπη ζωή του σε κλουβί (πέθανε λίγο μετά την εγκατάληψη του). Ποιος ειναι ο ορισμος του εν δυνάμη ήμερου και άγρου ζώου (μήπως ο ορισμός έχει να κάνει με την μυική μάζα του ζώου και όχι την προσωπικότητα;


αποτελεί αποδειξη ότι ένα άγριο ζώο μπορεί να μάθει να ζει ανθρώπινα αρκεί να κινητοποιηθεί (εν δυνάμη όλα τα ζώα μπορεί να ανθρωποιηθούν αλλά αυτο΄δεν είναι καθολου σωστό). Δεν υπάρχουν ήρεμα και άγρια ζώα τα ζώα είναι ζώα και δε μπαινουν σε τέτοιε; ασαφείς κατηγορίες.
2


2o βιντεο πρόκειται για ένα λιοντάρι που η κακιά μοίρα το έφερε να χτυπηθει από μια ασθένεια που δρουσε στο κνς και προοδευτικά να μένει παράλυτο. Στο ζώο δόθηκε μεγάλη χρηματική ενίσχυση (που ακουμπυσαν 7000ευρώ το χρόνο μέχρι που πέθανε. Ανοιχτηκε λογαρισμος και φιλόζωοι μέσω του φατσοβιβλίου γεμίζαν το λογαριασμό με σκοπό να προτρέψουν το λιοντάρι να ζήσει ένα τουλάχιστον μήνα ακόμα (εζησε αρκετους μηνες ετσι βασανιζόμενο) . Οι ιδιοκτήτες του παρουσιάζονται ως φιλόζωοι η ιστορία τους θα γίνει ντοκιμαντέρ και με λίγα λόγια κερδισανε πολλά χρηματα και δημοσιοτητα εις βάρους του λιονταριου. Όταν στο ζωάκι γινόταν ευθανασία σαν πράξη θα ήταν καλύτερη αλλά δε θα υπήρχε αυτό ο ντόρος (προφανώς υπηρχε συμφερεντολογία.
3

 Δείτε από το 10ο λεπτο΄και μετά. Να γιατί οι μεγαλουπόλεις του εξωτερικού είναι τόσο καθαρές από αδέσποτα.

4

Απαντάνε 4 πολτικοί. Το παίζουν φιλόζωοι και οι 4 .... είναι όμως; Μηπως το παίζουν μόνο για τις ψήγους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book