Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ιατρική στο όριο

 Χαίρεται. Είμαι αποφοιτη του 2010 και εδωσα 2η φορά πανελλήνιες. Συγκέντρωσα 18.547 στο 3ο πεδίο και θέλω ιατρική(σε οποιαδήποτε πολη). Πιστεύεις πως έχω πιθανότητες για Αλεξανδρούπολη? Οι βάσεις ανακοινώνονται μεθαύριο οπότε δεν ζητώ μια απλή εκτίμηση αλλά ισως και κατι παραπάνω - την διαίσθησή σου.Ευχαριστώ.

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας έχεις πολλές ελπίδες να μπεις αλλά και πολλές ελπίδες να μην μπεις.  Η βάση που δώσαμε για ιατρική Αλεξανδρούπολης είναι 18550 με τυπική απόκλιση 50 μόρια. Τα θέματα τα φετινά σίγουρα ήταν πιο δύσκολα στα  από τα φετινά και αυτό θα οδηγήσει σε πτώση των ιατρικών. Η κατάργηση των μετεγγραφών θα μειώσει  την ζήτηση στην Αλεξανδρούπολη και στη Κρήτη (φυσικά όχι στο βαθμό που θα παρατηρηθεί σε άλλα τμήματα). Η βάση της ιατρικής Αλεξανδρούπολης θα πλησιάζει την δικιά σου παρόλα αυτά πιστεύω ότι για λίγα μόρια δε θα την πιάσεις. 
Δεν είναι κακιά αυτό που κάνω αλλά πάντα παίρνω το χειρότερο σενάριο πραγματικά όμως εύχομαι να κάνω λάθος. Ο λόγος που το πιστεύω αυτό είναι ότι αρκετοί γονείς ανεξάρτητα με την οικονομική τους κατάσταση θα παίρνανε δάνειο για να σπουδάσει το παιδί τους ιατρική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book