Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ιατρική στο όριο (περνάω ή δε περνάω)

Λιγο πριν βγουν οι βασεις και λογω της μεγαλης αγωνιας που υπαρχει θα ηθελα να μου πειτε αν περνω ιατρικη θρακης με 18534.

Η αλήθεια είναι ότι  αν μου έλεγε ένα Τζίνι (π.χ. αυτό του Αlladin) να διάλεγα έναν χρήστη από αυτούς που ρώτάνε για να περάσει ότι και να γίνει την δευτέρα θα διάλεγα εσένα γιατί σε περίπτωση αποτυχίας δε θα περάσεις σε Ιατρική σχολή πράγμα που από ότι φαίνεται θέλεις πολύ. Στις πρώτες εκτιμήσεις που δώσαμε δε περνούσες στις δεύτερες μετά την ανακοίνωση των στατιστικών που έδωσε το υπουργείου δώσαμε 18550 δεδομένου ότι έχει απόκλειση +.- 50 μόρια δε ξέρω πραγματικά τι θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι η στατιστική δε μπορεί να δείξει τίποτα παραπάνω αλλά ούτε τίποτα λιγότερο (στατιστικά είσαι στο όριο).  Αυτό όμως που δε μπορεί να δείξει η στατιστική μπορεί να δείξει η ελπίδα και ο Τσάκος, το Ταινιάς και το κατσίκι εύχονται να περάσεις. Η αλήθεια είναι ότι στις περισσότερες εκτιμήσεις είσαι μέσα παρόλα αυτά υπάρχουν και εκτιμήσεις που δεν είσαι μέσα (ο κ.Κάτσικας είχε πει στο ΣΚΑΙ τώρα ότι υπολογίζει την τελευταία ιατρική στο 18600). Δυστυχώς πολλά παιδιά θα μετακόμιζαν στην άλλη του κόσμου για να σπουδάσουν ιατρική μερικά σίγουρα θα προτιμήσουν οδοντιατρική και κοντά στο σπίτι τους,  Πιστεύουμε ότι η οδοντιατρική Αθήνας θα περάσει την Ιατρική Θράκης αλλά αυτό δεν είναι κάτι το δεδομένο.

 Τα πάντα θα κριθούν στο μόριο και αν θα την χάσεις θα την χάσεις για λίγα μόρια. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book