Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

4 δύσκολες εκτιμήσεις



 . Ποια βλεπετε τη βαση στο μουσικο τμημα Αθηνας κια ποια στο ισπανικο ?


τει  οινολογιας και τχν. ποτων    η     ενεργειακη τεχνολογια  στο τει  αθηνας  ποια βαση βλεπετε ?...ευχαριστω


Στην Ισπανική φιλολογία  πιστεύουμε πως θα έχει  σημαντική άνοδο σε σύγκριση με πέρσι (θα είναι από τα λίγα τμήματα που θα σημειώσουν άνοδο) Πιστεύω ότι όλες οι ξένες φιλολογίες στην Αθήνα θα σημειώσουν σημαντική άνοδο.. Την άνοδο  αυτή δύσκολα μπορεί κανένας να την υπολογίσει παρόλα αυτά είναι σημαντική πιστεύω  πάνω από τα 10.000 μόρια μπορεί .  Το τμήμα μουσικών σπουδών πιστεύω περίπου στο  10600 (πάλι άνοδο).

Το τει οινολογία και τεχν πόρων (πάρα πολύ καλή επιλογή) πιστεύω  ότι θα πιάσει  λίγο πάνω από τα 12000 μόρια δε θα ρίξει πολύ τη βάση του ενώ το τμήμα ενεργειακής τεχνολογίας πιστεύω ότι θα την ρίξει στα 12500. 

Οι εκτιμήσεις σε αυτές τις βαθμολογίες είναι ιδιαίτερα δύσκολες επειδή εξαρτάται σημαντικά από τον αριθμό των παιδιών που δίνουν κάθε χρόνο και μπορεί να διαφέρει χρονιά ανά χρονιά. Προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ για τα τμήματα του τει  Αθήνας  ότι λόγω κατάργησης  μετεγγραφών μπορεί να αυξήσουν σημαντικά την βάση τους.  Τα στατιστικά που δείχνει το υπουργείου δε δείχνουν σημαντική δαφορά στο ποσοστό σε σύγκριση με πέρσι σε αυτές τις βαθμολογίες οπότε όλα εξαρτιόνται από τι διάλεξαν οι υποψήφιοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book