Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών (εκτίμηση Κατσικιού)

Το λογικό είναι να ανακοινωθούν σήμερα Παρασκευή οι  βαθμολογίες των υποψήφιων για τις πανελλδικές εξετάσεις. Μια καθυστέρηση μέχρι την Δευτερα θα σημάνει αυτόματα καθυστέρηση και δυσλειτουργία του εν λόγω υπουργείου. Η χτεσινή ανακοίνωση που έλεγε για την Δευτέρα έγινε για ασφάλια μήπως υπάρχει κάποιο κόλημα, με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε λιγότερες αντιδράσεις. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δημοσιευτούν και αύριο Σάββατο. Οι ανθρωποι στο υπουργείο για αυτο το λόγο έχουν πάρει εντρολές να λένε στα παιδιά αερολογίες ή να κλίνουν προς Δευτέρα.


Τα αποτελέσματα είναι πολύ πιθανό να βγούνε σήμερα αν και το πιθανότερο Δευτέρα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.


5 σχόλια:

  1. Από την Τρίτη έχουμε ενημερωθεί στο σχολείο για Δευτέρα. Για να βγούν αυριο θα πρέπει να ειδοποιηθούν οι καθηγητές να προσέλθουν στα σχολεία για κινήσουν τις διαδικασίες αναρτησης αποτελεσμάτων. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί για κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις δίκιο. Προσωπικά μου φαίνεται περίεργο να βγουν τα αποτελέσματα μετά την ημερομηνία για κατάθεση μηχανογραφικών δελτίων. Με αυτό τον τρόπο το υπουργείο φαίνεται ότι καθυστερεί. Από ότι φαίνεται από Δευτέρα θα βγουν. Σάββατο δε το νομίζω αν και μερικες χρόνιες (2004) έχουν ανακοινωθεί και Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Οι βάσεις είναι πολύ πιθανό να βγούνε σήμερα αν και το πιθανότερο Δευτέρα."

    Tι εννοείς με αυτό;Μήπως θες να πεις οι βαθμοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι λάθος μου τους βαθμούς ενοούσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις είδα στο esos οτι ανακοινώνονται Δευτέρα.. Όλα αυτά πάντως που λένε για καθυστέρηση λόγω ανασχηματισμού είναι βλακείες.. Όπως προείπα απο την Τρίτη το ξέραμε απο τις Διευ/νσεις. Από την αρχή της εβδομάδας ήταν κανονισμένο το θέμα.
    Το αποκλείω για αυριο, θα μας είχαν επιστρατεύσει ήδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book