Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κλέψανε την εικόνα μας

Ο ιστοχώρος http://eventcrasher.blogspot.com ΄''έκλεψε΄΄ την φωτογραφία του νικητή του τηλεριάλιτι master chef  Άκη με τον Τσάκο.  Χρησιμοποίησε την φωτογραφία, έγραψε για την είδηση χωρίς να αναφέρει πηγή και στο τέλος έβαλε και την εικόνα μας.

2 σχόλια:

  1. Τέτοιες κακόβουλες ενέργειες υποβαθμίζουν την ποιότητα της μπλογκόσφαιρας. Θεωρώ αδιανόητη την πραγμάτωση τέτοιων δράσεων και πιστεύω πως πρέπει να κινηθείς νομικά. Το θεμα δε σχετίζεται με μια απλή αντιγραφή αλλά με ξεκάθαρη υποκλοπή. Τσάκο ελπίζω να έχεις κατοχυρώσει πνευματικά δικαιώματα, ειδάλλως γνωρίζεις πως μπορούν να σε κατηγορήσουν για συκοφαντική δυσφήμιση. Τέλος πάντων. Οι κατηγορίες κλοπής βασίζονται σίγουρα σε ένα νομικό υπόβαθμο που έχεις διαμορφώσει, επομένως μην ανησυχείς. Ελπίζω στην απόδοση δικαιοσύνης! Να ΄σαι πάντα καλά και να εξαρθρώνεις τέτοιες ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν έκανα κατοχύρωση της εικόνας του Τσάκου (καθώς έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ελληνικής BLOGοσφαιρας. Ως τώρα δεν μου έδωσε κανένας δικάιωμα, θέλω να πιστεύω ότι η ενέργεια δεν ήταν κακόβουλη αλλά τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book