Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Kαταγγελία του tsakoυ για το star channel

Aναφέρομαι στην ανάρτηση http://tsakos.blogspot.com/2010/11/master-chef_28.html . Βρήκαμε την αίτηση και την δημοσιεύσαμε στo blog μας και παρακαλέσαμε αυούς που το χρησιμοποιούν να βάλουν πηγή. Μετά από  6 μέρες το δημοσίευσαν στην εκπομπή της Μελέτη ως δικιά τους . Παρακαλούμε το star να μην εκμεταλεύεται τον ελευθερο χώρο της blogoσφαιρα χωρίς να αναφέρει πηγή.  


Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη Αντώνη για την ενημέρωση γιατί εμείς δε το είχαμε πάρει χαμπάρι.



3 σχόλια:

  1. re ti kollima exeis ksekolla ligo
    ti zilia einai auti g tn aki !
    get a life dude!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοι απο αυτους που μετειχαν στο απιχνιδι ειχαν τελειωσει ακποια σχολη. Αλλοιν ειναι τελειως ερασιτεχνες και αλλοι εχουν δουλεψει. Στο τοπ σεφ για να λαβει ακποιος μερος πρπει νομιζω να ειναι μελος μιας ενωσης σεφ. Ο Ακης δεν ειναι μελος αυτης. Δηλαδη δεν εχιε δικαιωμα να παει πουθενα? Παντως μεγαλο κολλημα εχεις. Κουλαρε λιγο. Εδω δεν εχουν κανει θεμα οι ανταγωνιστες σου στο παιχνιδι. Γιατι μη μου πεις οτι δεν τους ειναι φανερο πως ο Ακης εχει επαγγελματικη εμπειρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατηγορώ τον Άκη αλλά την παραγωγή του mega. O Άκης έχει δουλέψει στο εξωτερικό όπως ο Μάργαρης και η Δέσποινα (είναι επαγγελματίες). Στο ξένο master chef οι παίχτες είναι ερασιτέχνες. Για αυτο προτιμώ το top chef (το master chef μου φαίνεται αρκετά στημένο). Οι μισοί παίχτες έχουν προυπηρεσία στην Αγγλία (Αυτό βρωμάει επισκύνδινα στον Tsako.

    Ο Άκης χρησιμοποιεί πολύ έξυπνη στρατηγική και είναι είναι μέλος και στις 2 κλίκες που υπάρχουν. Σε αυτό το άρθρο δεν με ενόχλησε ο Άκης αλλά το σταρ. Όταν δημοσίευσα την αίτηση του Άκη κανένα άλλο blog δε το είχε αναφέρει. Το σταρ προφανώς το πήρε από το δικό μου μετά από 5 μέρες της ανάρτησης μου και το πλάσαρε ως δικιά του είδηση.

    Mην σκέφτεστε αθώα.
    Το master chef προωθεί κάποιες σχολές μαγειρικής (όπως ακριβώς το xfactor προωθεί το fame studio).

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book