Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Cosmote θεσμος αγάπης μόνο τις 7 πρώτες ώρες

Η COSMOTE θα προσφέρει μέρος των εσόδων της από το sms και mms με τις ευχές που θα στείλετε την πρωτοχρονιά 00:00 - 07:00 σε ιδρύματα για παιδιά.




Προσέχετε μην στέλνετε όλη την ημέρα ευχές μόνο αυτές που θα στείλετε από τις 00:00 μέρι τις 07:00 θα πάνε για τα παιδιά (δηλαδή όχι όλα ένα μικρο ποσοστό)

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα πρώτα απ' όλα να σε ευχαριστήσω για την κοινωνική σου δράση. Ίσως δεν τον καταλαβαίνεις, αλλά μέσω του μπλογκ σου βοηθάς όλους εμάς από παγίδες τέτοιου τύπου. Σ' ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις και μας προστατεύεις. Σ' ευχαριστούμε που υπάρχεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσάκο δε γνωρίζω αν το έμαθες,αλλά τελικώς η κοσμοτέ ψεύδεται και δεν προσφέρει ούτε το προβλεπόμενο ποσό των 12-7 για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Αντίθετα το ποσό ολόκληρης της πρωτοχρονιάς θα δωριστεί στο κοινό της Σιών,προκειμένου να σχεδιαστεί ένα νέο μαζικό όπλο καταστροφής Παλαιστινίων,ένα σχέδιο που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια με κύριο χορηγό τα starbucks.Καλό θα ήταν να το δημοσιεύσεις και αυτό στο μπλογκ,για να ενημερωθεί καθώς πρέπει ο αναγνώστης.Δυγχαρητήρια για το έργο σου btw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book