Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Σύγκριση Ελλήνων youtubers στα μαθήματα κιθάρας

Αποφάσίζοντας να μάθω κιθάρας μόνος μου το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να απευθυνθώ στο youtube αφού άλλες πηγές (διάφορα Pdf) και site μάλλον με δυσκόλευαν παρά με βοήθουσαν. Πέρα από τα εξαιρετικά ξενογλωσσα βίντεο που βρήκα αποφάσισα να στηρίξω  Έλληνες youtuber.

Αρχικά κατευθύνθηκα στο Ευτυχή Μπλέσα ο οποίος ειναι ο αγαπημένος μου youtuber και τον παρακολουθώ συχνά. Έχει ανεβάσει 2 βιντεάκια στα οποία σου μαθαίνει τις βασικές συγχορδίες, Ο Ευτύχης θα ήταν πολύ καλός δάκσαλος κιθάρας αλλά δυστυχώς δεν έχει ανεβάσει άλλα βιντεάκια σχετικά συνεπώς έπρεπε να κοιάξω αλλού.



το κανάλι του Ευτύχη θα το δείτε εδώ  .


Μετά είδα τα βίντεο του Tonylayjetv ο οποίος έχει ένα εξαιρετικό πρώτο βίντεο και γενικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει ανεβάσει πρόσφατα δεύτερη σειρά μαθημάτων τα οποία όμως δεν ανανεώνονται συχνά. Παρακολούθησα το Tony μέχρι και το 4ο μάθημα αλλά δυστυχώς δυσκολεύτηκα αρκετά θα ήθελα να ανανεώνει πιο συχνά τα βίντεο του. Η νέα σειρά των βίντεο είναι καλή αλλά δεν ανανεώνεται.

το κανάλι του Tony θα το δείτε εδώ

Τελευταία είδα τα βίντεο του Βασίλη Μαργαρίτη, Το κανάλι έχει  λιγότερα εγγραφόμενα μέλη από τα άλλα δύο αλλά από ότι είδα κάνει μόνο αυτό και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να μάθουν κιθάρα. Τα βίντεο του είναι μικρή διάρκειας (θετικό για μένα) και δείχνει παράλληλα με τα μαθήματα βασικές ασκήσεις. Τα βίντεο μου  που δείχνω πως παίζω κιθάρα είναι με βάση τα βίντεο του  Βασίλη. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στο τομέα όσο αφορά την ελληνική youtube σκηνή αφού φτιάχνει συχνά βιντεάκια. Το αρνητικό του είναι ότι δεν απαντά στα σχόλια του youtube αλλά αυτό είναι απλά μια μικρή λεπτομέρια.


Το κανάλι του βασίλη θα μπορείτε να το δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book