Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Αναμενόμενη η ήττα του Ολυμπιακού - Καλύτερα να έβλεπα Voice-

Την Παρασκευή είδα έναν Ολυμπιακό κακό και έναν Σπανούλη τραγικό  ο οποίος κυριολεκτικά το μόνο που έκανε ήταν το τελευταίο τρίποντο. Σήμερα κόντρα στην Ρεάλ  η εμφάνιση του Ολυμπιακού σήμερα ήταν λίγο πολύ ως προς την Παρασκευή απλά τραγική οι δημοσιογράφοι μας είχαν δώσει ψευδή εικόνα για το παιχνίδι της Παρασκευής που περνούσαν στο κόσμο την ιδέα  ότι ο Ολυμπιακός ήταν αστροολυμπιακός ,αυτός ήταν ο λόγος που δεν σχολίασα το παιχνίδι στο blog μου και αποφάσισα να το κάνω τώρα που η αναπόφευκτη ήττα ήρθε.  

Σήμερα ήμουν με τον Ολυμπιακό αν και είμαι Παναθηναικός τελικά ντρέπομαι που υποστηρίξα έστω και για ένα παιχνίδι αυτή την ομάδα. Δε λέω ότι θα υποστήριζα την Ισπανική ομάδα αλλά καλύτερα να έβλεπα Voice στον Αντ1

2 σχόλια:

  1. Μολις σε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ το ban του φοκου αφαιρειται απο το ischool.ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΑΡΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου!!!! είναι αλήθεια..... ας περιμένουμε ακόμα 5 μήνες και θα δούμε. Πάντως μη περίμενετε να δείτε το focko που θυμάστε έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά και έχω άλλάξει. Όχι πως πριν έκανα θέατρο αλλά πλέον θα προσέχω σε ποιους λέω και με πιο τρόπο λέω την γνώμη μου για κάποια πράγματα γιατί παρεξηγούμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book