Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Λίγο πριν την ανακοίνωση των βάσεων - Συμβουλές tsakou-

Ο καιρός ήρθε ώστε τα παιδιά να μάθουν πως γράψανε. Όλοι οι μαθητές αυτές τις ώρες ψάχνουν για διαρροές συμβουλεύω τα παιδιά να κάνουν κάτι άλλο δεν έχει νόημα, διαρροές  υπάρχουν αλλά αυτοί που τις ξέρουν το σίγουρο είναι ότι δε θα τις πουν σε μία δημόσια ιστοσελίδα.

Αύριο το πρωί, πρωί  πριν την ανακοίνωση στα πρωινάδικα θα είναι καλεσμένοι οι γνωστοί βασεολόγοι  και θα κάνουν εκτιμήσεις.  Οι δημοσιογράφοι και οι βασεολόγοι θα ξέρουν τις βάσεις οπότε ότι λένε ως εκτίμηση τότε ουσιαστικά θα είναι πραγματικότητα. Έμμεσα οι βασεολόγοι θα λένε ουσιαστικά τις βάσεις μέχρι να βγουν και επίσημα και να αρχίσουν να τα ανακοινώνουν.  Προτιμήστε να παρακολουθήσετε τον κύριο Κάτσικα διότι αυτό το πράγμα το κάνει πολλά χρόνια και έχει μάθει πολύ καλά να μαρτυρά έμμεσα τις βάσεις χωρίς να τις φανερώνει επίσημα.

Μετά τις βάσεις τι;
Εφόσον περάσετε και θέλετε να συνεχίσετε ως φοιτητής στην σχολή πηγαίνετε και κλείστε σπίτι  εφόσον σπουδάζετε επαρχία αυτή την περίοδο τα ενοίκια μεγαλώνουν οπότε όσο πιο γρήγορα κλεισετε σπίτι τόσο το καλύτερο. 

Κάτι άλλο ;
Ακόμα και αν δεν οδηγήσετε αυτοκίνητο καλό είναι να πάρετε ένα δίπλωμα τώρα και να το έχετε. Ο λόγος είναι ότι σε όσο πιο μικρή ηλικία μάθεις να οδηγείς τόσο το καλύτερο και η οδήγηση είναι θέμα ζωής και θανάτου.

Καλά ρε tsakos μαλάκας είσαι γιατί έβαλες φωτογραφία με παιδάκια στην πισίνα;
Είναι ο νόμος του fockou για τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικες μπορεί να κλαίνε όταν γελάνε όλοι οι άλλοι αλλά στο τέλος γελάτε. Ουσιαστιά θα έχετε 1  μήνα χωρίς να διαβάζετε, χωρίς να έχετε καμία υποχρέωση, χωρίς άγχος, ένα πραγματικό καλοκαίρι οταν τα άλλα παιδιά αρχίζουν το σχολείο και οι φοιτητές διαβάζουν για την εξεταστική. Μην αφήσετε το χρόνο να φύγει η περίοδος αυτή δε θα ξαναέρθει.

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book