Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες


 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για φέτος ακόμα και παιδιά που δε πέρασαν εκεί που ήθελαν  γιατί η προσπάθεια μετράει.



Συγχαρητήρια και στους κύριους Κρουτούμπελη, κύριο Στρατηγάκη αλλά και τον παλιό  μου φίλο  Chris1993 από το ischool (μπορεί να με έχουν αποκλείσει από το forum ομως εξακολουθώ να το διαβάζω) συγχαρητήρια και στον axiopisto για τις εκτιμήσεις του. Προσωπικά στην μάχη των βασεολόγων θεωρώ μεγάλο νικητή τον κύριο Στρατηγάκη (όπως πέρσι θεωρύσα τον κύριο Κρουτούμπελη) διότι έδωσε με μεγάλη ακρίβεια την βάση για την Ιατρική Αλεξαδρούπολης (πολύ απλά γιατί ένα παιδί που πιστεψε στις εκτιμήσεις του πέρασε στην σχολή που ήθελε, αντίθετα αν πέρασε κάποιος τις βάσεις του κύριου Κρουτούμπελη και του Chris έχανε την ιατρική και ίσως και την Οδοντιαρική.   




Επίσης θέλω να αναφερθώ για την κοπέλα που μιλάει δεξιά και χαίρεται για το 10% που πέρασε και ουσιαστικά βρίζει άλλους χρήστες της σελίδας. Συγχαρητήρια για την επιμονή και το κατόρθωμα σου αλλά οι λέξεις που χρησιμοποίησες  δεν ήταν σωστές για μια φοιτήτρια πλεον προσωπικά πιστεύω ότι ο νόμος θα ίσχυε ακόμα και αν δεν έκανες προσπάθειες διότι υπήρχαν και άλλες πολλές προσπάθειες. Δε νομίζω κοπέλα μου γλυκιά να λυπήθηκε κάποιος που πέρασες ή να ήθελε κάποιος να κοπείς. 

Το τελευταίο μου μήνυμα για φέτος (για το edu4u) θα το γράψω σε λίγη ώρα και θα αναφέρομαι στα παιδιά που δε περάσανε στην πρώτη επιλογή τους....και είναι στο δίλημμα να περάσω ή να μην περάσω.. και τι προτείνω εγώ αυτά να κάνουν. Δυστυχώς  πολλοί λίγοι ασχολούνται με αυτά τα παιδιά και αν ασχοληθούν το κάνουν για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους (διαφημίζουν ιεκ).


Τα προηγούμενα χρόνια αυτά τα μηνύματα τα έγραφα στο ischool πλέον όμως δε μπορώ και τα γράφω από εδώ. Το ischool έχει πέσει  αρκετά σε ποιότητα είναι όπως είχα πει σε αυτόματο πιλότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book