Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Φεύγω από το ischool μπαίνω στο e-student.

Δυστυχώς οι διαχειριστές  του e-steki δεν ακούσανε τα παρακάλια μου και δε μου δώσανε το όριο (1 χρόνου που ζήτησα αντί για μόνιμο), σνυεπώς ανακοινώνω και επίσημα την αποχώρηση μου από το Ischool (δυστυχως δε μπορώ να κάνω και αλλιώς. Είχα σκοπό να αποχωρήσω του χρόνου μετά το πτυχίο μου δυστυχώς οι administrator δεν είχαν την ίδια άποψη με μένα.

Από δω και πέρα θα γράφω στο www.e-student.gr συνεπώς όσοι χρήστες θέλουν μπορεί να γραφτούν στο forum αυτό ώστε να γίνει το νέο ischool (κατά την γνώμη μου ischool χωρίς focko δε γινεται).  Δυστυχώς θέλουμε δε θέλουμε το Ischool λόγω στρατηγικής Marketing θα συνεχίζει να γεμίσει κόσμο αλλά αυτός θα είναι απρόσωπος θα μπαίνει και θα φεύγει  από ότι φαίνεται ο βασικός πηρύνας του forum  έχει φθαρεί με αποτέλεσμα να σταματήσει να είναι λειτουργικό, και ευχάριστο.



2 σχόλια:

  1. geia sou re focko firfirh gia pes gia tis exetastikes ti tha ginei telika?tou genarh tha dineis kaI MATHImata tou iounh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοκε, οι διαχειριστες δεν ακουσαν τα παρακαλια σου γιατι δεν κλαψομουνιασες αρκετα. μπορουσες περισσοτερο. μπορουσες να κανεις επιπλεον αλλους 30 λογαριασμους με ονοματα οπως:
    fockos_klaiei_kai_xtipietai
    fockos_anoikse_petra_gia_na_mpw
    fockos_mana_den_moy_kollan_ta_ensima
    fockos_atimi_koinwnia_allous_toys_anevazeis_alloys_toys_katevazeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book