Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Περί johnnaousa

Είναι χρήστης που συμπαθώ παρόλα αυτά θεωρώ πως στάθηκε αιτιά για το ban λόγω την σχολίων του που μου έκανε καθώς και των τόνων αρνητικών. Έλεγα  αθλητές τομπαρισμένους και μου βαζε αρνητική, έλεγα σχολές όπως την Μοριακή βιολογία σχολές και τη σχολή του Βιοχημεία  φούσκες  ή όχι τοσο καλές ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση και μου βαζε αρνητική. Με έλεγε άσχετο στο tennis διότι  δεν υποστήριζα τον αγαπημένο του Federer.

Δυστυχώς ο johnnaousa έχει έμμονες, μάλλον κομπλεξ προς τους φοιτητές ιατρικής και αυτό στάθηκε αιτία να με γεμίζει με αρνητικές και σχόλια. Το λάθος του για μένα θα το κατλάβει όταν τελειώσει την σχολή του.


6 σχόλια:

  1. χαχαχα πες τα ρε Φόκο!!!

    ο ίδιος...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μεγάλε, αν δεν κάνω λάθος, νοσοκόμα δεν είσαι? Και τολμάς και μιλάς για μοριακή βιολογία ( πού μάλλον δεν έπιανες)? Αντε άλλαξε καμια πάπια τώρα και μίλα για θέματα πού γνωρίζεις, όπως αλλαγή ορών, στρώσιμο κρεβατιών και πλύσιμο παππούδων. Αντε καληνύχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαν.... δε πρόσβαλλα σχολή μοριακής βιολογίας ούτε την βιοχημεία αυτό που λέω είναι ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την εύρεση εργασίας αν επιτραπεί στους βιοχημικούς η στους μοριακούς βιολόγους να ανοίγους εργαστήρια δικά τους θα λέω τα καλύτερα για την σχολή. O Johnnaousa εσύ και οι ομοιδεάτες σας αυτό δε μπορείτε να κατάλαβατε....
      Η βιοχημεία ως αντικείμενο είναι πολύ πιο δύσκολη από την ιατρική.......

      Τώρα που κοροιδεύεις τους νοσοκόμους θέλω να σου πω πως και αυτοί επιστήμονες είναι και δε λειτουργούν ως παραιατρικό επάγγελμα. Στόχος της νοσηλευτικής είναι η φροντίδα τους ασθενούς ενώ στόχος της ιατρική ειναι πρόληψη, η θεραπεία και η αποκατάσταση.

      Ένα νοσοκομεί χωρις ιατρούς μπροεί να λειτουργήσει χωρίς νοσηλευτιές δε μπορεί.
      Η νοσηλευτική είναι πολύ πιο σημαντική για τον ασθενή από την ιατρική.

      Διαγραφή
  3. Παπαρακο ανωνυμε (οχι ο πρωτος που λεει οτι ειναι ο τζον) καλυτερα μασα πριν μιλησεις. Ο Φοκος σπουδαζει ιατρικη και μπηκε μεσω κατατακτηριων. Και ξεφτελισμενε επειδη προσβαλεις ανθρωπους που εχουν σπουδασει νοσηλευτικη αν τυχει και πας ποτε σε νοσοκομειο (χτυπα ξυλο) αλλαξε τον ορο, κανε τις ενεσεις και πλυνε τον κωλαρακο σου μονος σου. Οχι οτι φυσικα αυτα που λες ειναι οι αποκλειστικες ιδιοτητες των νοσηλευτων αλλα αφου εισαι εντελως ΑΣΧΕΤΟΣ σου απανταω οπως σου αρμοζει. Οσον αφορα την μοριακη βιολογια ειναι φοβερη επιστημη κανεις δεν αντιλεγει. Αλλα δεν θα κανεις εσυ συγκρισεις σχολων και επιστημων. Αντε γειααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φόκο εσύ ξεκίνησες τις συγκρίσεις ΠΑΝΑΣΧΕΤΗ νοσοκόμα, κανείς άλλος και πολύ καλά σού έκαναν και σε σούταραν από το forum. Οταν εσύ προσεβαλες παιδιά που σπουδάζουν μοριακή ή βιοχημεία ήταν καλά? Αντε παλιοξεφτιλισμένη παλιαδέρφω, 100 γκόμενες και εσύ πήγατε στην νοσηλευτική μπας και σας κάτσει κανάς γιατρός (με αυτό το όνειρο ζείτε). Αντε γειαααα παπαράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό για τις κατατακτηριες δεν το γνώριζα, αλλά και πάλι ακόμα και ως γιατρός ρε φόκο δεν μπορείς να απαξιώνεις επιστήμες, στις οποίες στηρίζεται εν πολλοίς το παρόν αλλά και το μέλλον της ιατρικής. Αλλωστε απ'όσο γνωρίζω και στις ιατρικές διδάσκουν πολλοί μοριακοί βιολόγοι και βιοχημικοί, αλλά για καθηγητές νοσηλευτές δεν έχω ακούσει και αυτό κάτι δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book