Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Η αρχή του Τέλους

Φοκο ειμαι μελος του ischool και στο παρελθον κυριως μιλουσαμε αρκετα συχνα (ειμαι αυτος που εστειλα για να μαθω για ποιον λογο σου ριξανε μπαν και παλια ειχα ξαναρωτησει [καλοκαιρι 2012 ;-)] Θα ηθελα να ρωτησω πως εξηγειται αυτο που συμβαινει σε αυτο το φορουμ? Ενοω σβηνουν τα καλυτερα μελη με φασιστικο τροπο (ρεμπεσκες, γιαννουτας, φρι και αλλα πολλα μελη ''ιστορικα''). Ριχνουν πολυ μεγαλες ποινες και το καταντησαν τελειως ξενερωτο. Επισης βαζουν μοντ κατι γλυφτρονια και οχι τα μελη με αποψη. Τελςο δεν διαγραφουν τα ποστ που δινουν αλλη πνοη στο φ
 ορουμ και προσπαθουν να κανουν τις συζητησεις οσο το δυνατο ποιο ξενερωτες δλδ δεν θελουν να υπαρχουν αντιπαραθεσεις. Τελος εχεις δικιο οτι εχουν ξεφτελισει τον παιδικο χαρακτηρα του φορουμ.


Πιστεύω ότι οι Mod του stekiou ζουν στον κόσμο τους μέσα στο forum του stekiou δεν ασχολούνται με το ischool και όσο περνάει ο καιρός το ischool στκιοποιείται.  Το κακό είναι ότι το ischool δεν είναι στέκι και δεν εχει καμία σχέση με αυτό (ως forum) κακώς οι mod προσπαθούν να κρατήσουν κοινό χαρατήρα στα 2 forum. Eπίσης το ότι το ban μου το έριξε mod από το mycat με κάνει να πιστεύω ότι οι mod του ischool με θέλανε στο forum τους.

Έστειλα mail έκλυση στην ΟΔ του forum ώστε το ban να μην είναι μόνιμο. Δυστυχώς φαινεται οτι οι mod δε με άκουσαν. Θεωρώ ότι μετά το ban μου η αρχή του Τέλους για το ischool πλησιάζει.  Θυμηθείτε ότι το ίδιο ειπα και για το e-parea....

6 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΟΚΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΕ.ΕΓΩ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΣΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ.ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 3.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Δεν απαξιώνω τον κουμουνισμο , τον σέβομαι απόλυτα αλλά ένας γνήσιος αριστερός πρέπει να σέβεται και την αντίθετη πολυική άποψη. Δε σε πια σχολή έχει περάσει (το τότι δεν είναι είναι κάτι που πιστεύω) αλλα δεν αμφιβάλλω ότι από μια τέτοια σοχλή βγαίνουν αξιόλογοι επιστήμονες γιατί θεωρώ πως για να γίνεις ΚΑΠΟΙΟΣ κυριος παραγοντας είναι η προσωπική προσπάθεια.

      Από ότι άλλη θεωρώ βλακεία ένας χρήστης που ουσιαστικά δεν έδωσε πανελλαδικες να συμβουλεύει παιδια για τις πανελλαδικες, για το διάβασμα κοκ.

      Διαγραφή
  2. καλησπερα βλεπω οτι υπαρχει διχογνωμια για το μπαν του φοκου.εχω να πω οτι ειναι ολα μαλακισμενα στο ischool.egw ειχα ακαουντ πριν κανα 3 χρονια εκει και με ριχνανε ποινες συνεχεια επειδη ελεγα αληθειες που τσουζανε και αμεσως ετρωγα διημερες ωσπου τα παρατησα και δεν ξαναασχοληθηκα.ολοι τους ειναι γελοια υποκειμενα και καραγκιοζακια επειδη βγαζουν πολλα μορια καβαλαν καλαμια και νομιζουν οτι πρεπει να κατσουμε να μας πηδηξουν.η αξια τους σαν ανθρωποι ειναι κατω του μηδενος.επισης να πω οτι για τον τσαλεντζερ ειναι ενας τσε γκεβαρα ψευτοεπαναστατης πισω απο ενα λαπτοπ που τρολαρει ολη μερα και εχει κομπλεξ παρα πολλα διοτι ο ιδιος περασε σε τει φυτικης παραγωγης στην ηγουμενιτσα ξαναεδωσε παλι πανελλαδικες και περασε ζωικης παραγωγης στα τρικαλα.δεν πειραζει θα του περασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοκο ειλικρινα για ποιο λογο νευριασες τοσο πολυ?τα λινουξ δε κολλανε ιους ρε φιλε ειναι πιο ασφαλη επισης γαμανε στις εφαρμογες ενω τα windows κολλανε (σερνονται στην κυριολεξια).συγγνωμη αν παρεξηγηθηκες και ναι περασε τει φυτικης παραγωγης στην καλαματα και δεν ντρεπομαι καθολου να το πω αφου λες οτι δε το λεω.θα γινω ενας αγροτης και θα οργωνω ολη την ελλαδα με τις καλλιεργειες που θα κανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι ο challenger
      Παρεξηγήθηκα γιατί κάθεσαι και με λες τρολ και σίγουρα μου κάνεις αναφορες και πιστεύεις ότι τρολάρω σε θέματα που δε τρολάρω.

      Όσο αφορά τα linuχ θα συμφωνήσου οποτε πρέπει να σεβεσαι και την αντίθετη άποψη όσους δηλαδή υποστηρίζουν τα windows για τον λόγο που είπες.

      Διαγραφή
  4. Παπαρακο challenger εδω δεν ειναι ischool να κανεις τις πουστιες σου. Εδω θα τρως βρισιμο αμα λες τις μαλακοαμπελοσοφιες σου.

    Οσο για τον Γατζοπουλο νταξ φιλε και εγω ειμαι αδελφος της κουνιαδας του θειου της μανας του ijohnnycash. Σοβαρεψου αγορινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book