Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

H γνώμη μας για το ipad mini

Μετά το θάνατο του Steve jobs η apple κάνει χαζές κινήσεις.  Από ότι φαίνεται το ipad mini θα είναι η επόμενη κινήση της apple η οποία σίγουρα θα πουλήσει μόνο και μόνο επειδη  είναι apple. Αλλά ποιος ο λόγος η apple να βγάλει ένα προιόν που θα λειτουργεί ανταγωνιστικά προς το κανονικό ipad το οποίο φυσικά μεγάλο δεν είναι.
Το ipad mini ακόμα και retina ανάλυση να έχει σίγουρα λόγω του μεγέθους του δε θα μπορέι να λειτουργήσει ικανοποιητικά ως ebook reader όπως το κανονικό ipad.

Ποιος ο λόγος λοιπόν η apple να βγάλει αυτό το ipad το οποιο ουσιαστικά δε θα κάνει τίποτα καινούριο;  Ξαμείναμε από ιδέες; και αντιγράφουμε τα android

Προτάσεις του Τσάκου προς την apple

Αντί να βγάλετε ένα μικρό άχρηστο ipad  μπορείτε να βγάλετε το ipad max το οποίο θα απευθύνετε σε επαγγελματίες σχεδιαστες, αρχιτέκτονες κοκ αφού πολλοί από την γκάμα αυτών των κλάδων προτιμούν την apple για την δουλειά τους. Το επαγγελματικό ipad σίγουρα θα έκανε την διαφορά  και θα ήταν το must εργαλείο για του σχεδιαστές και θα πουλούσε αρκετά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book