Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Το πινακάκι του Τσάκου (με τα κλιμάκια)

Αυτό είναι ένα πινακάκι που έφτιαξα και με βάση  αυτό κάνω την προσέγγιση. Δεν είναι ακόμα πλήρως συμπληρωμένο διότι έχω κολλήσει στις μέσες σχολές 3ου και 4ου πεδίου. Στις περσινές μου εκτιμήσεις έπεσα έξω σε αυτό το κλιμάκιο και προσπαθώ να βρω έναν τρόπο ώστε να δώσω μια πιο σωστή προσέγγιση σε αυτά τα κλιμάκι φέτος.

Από ότι φαίνεται (και είμαστε πρώτοι που το λέμε) θα έχουμε μεγάλες αυξήσεις στο 1ο πεδίο (κυρίως νομικές και παιδαγωγικά). Ενώ θα έχουμε μικρότερες αυξήσεις στο 5ο πεδίο ο λόγος είναι μεν η πιο καλή επίδοση των μαθητών στο ΑΟΘ αλλά και η προσέγγιση αποφοιτων θεωρητικής κατεύθυνσης στις σχολές του 5ου πεδίου.

3 σχόλια:

  1. οταν λες μεγαλες αυξησεις,ποσο εννοεις δηλαδη? μιλαω για τις σχολες της Αθηνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης αν είναι εύκολο στο περίπου να ορίζατε τί τάξεως αύξηση αντιστοιχεί σε κάθε βελάκι (50, 100, 500, 1000 μόρια;) θα βοηθούσε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 50 μόρια το 1
    100 μόρια τα 2
    και παραπάνω 150 τα 3
    (εξ ορισμού δε μπορώ να είμαι ακριβής απλά δείχνω μια τάση των βασεων)
    το λέω και το ξαναλέω.... :)
    Ανεξάρτητα με τα μόρια τα βελάκια δείχνουν το ποσοστό των σχολών που θα ανεβει σε σχέση με τις συνολικες σχολές που οριζουν το κλιμάκιο. Τα νούμερα που έδωσα αρχικά είναι χοντρικά δε μπορώ να είμαι ακριβής σε αυτο΄γιατι δεν έκανα έρευνα ανά σχολή αλλά έφτιαξα τάσεις.


    Στην πρώτη ανάρτηση έβαλα τις προβλέψεις της εφημερίδας έθνους που είναι περισσότερο ακριβείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book