Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Δε θα ξανασχοληθώ με βάσεις...... -ο Θάνατος του Κατσικιού- ;

Όλα τα καλά φτάνουν στο τέλος τους, εδώ και τρία χρόνια που κάνω τις εκτιμήσεις έχω πει ότι δεν είμαι ειδικός ούτε θέλω να το παίξω, χρησιμοποιώ ειδική μεθοδολογία την οποία εξηγησα ώστα να μπορεί να την εβαρμόσει ο καθένας. Επίσης έψαξα και βρήκα τύπο για το 10% ο οποίος ισχύει για τις υψηλόβαθμες σχολές.

Στο forum ισκοολ είμαι αποκλεισμένος εδώ και δύο μήνες (για λόγους που δε θα αναφερθώ επειδή δε τους ξέρω  ούτε και εγώ). Κατά καιρούς μπαίνουν στο forum διάφοροι και γράφουν ότι τους κατέβει. Μπήκε έτσι ένας χρήστης και άρχισε να λέει ότι θέλει να μπει ιατρική από θεωρητική, άρχισε να υπερασπίζεται τα ιδιωτικά σχολεία οι διαχειριστές ταύτισαν αυτό το χρήστη με εμένα και συγχώνευσαν τον λογαριασμό μου με αυτόν. 

Δε ξέρω τι ακριβώς είδε το σύστημα του forum εγώ πάντως  δεν έγραψα αυτά τα λόγια...... και προσωπικά ο λόγος που έγινε αυτό πιστεύω ότι είναι από σκόπιμη κίνηση της ομάδας διαχείρησης. (εύχομαι να κάνω λάθος)  Οι χρήστες που θικτηκαν από αυτά τα μηνύματα εγώ 2 είδα ως τώρα τέτοια μηνύματα να ξέρουν πως  δεν ήμουν εγώ που έγραψε αυτά τα μηνύματα αλλά κάποιος άλλος.
 
 Όσο αφορά το πινακάκι μου θα το τελειώσω όπως και υποσχέθηκα θα δημοσιεύσω χωρίς νέα ανάρτηση στο θέμα προβλέψεις  βάσεων με επεξεργασία.

Δε θα σβήσω κανένα σχόλιο  στην εκτίμηση καθώς και θα έχω λινκ που θα οδηγεί στις εκτιμήσεις εώς και ένα μήνα μετά τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων. 

Ζητώ συγγνωμη από τους αναγνώστες που δε θα απαντήσω τα μηνύματα τους (ο καθένας μπορεί κοιτάξει το πινακάκι μου) αντί για αυτό και να τους ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιερώσανε για να τα στείλουν. Για τις ειδικές κατηγορίες έτσαι και αλλιως όπως είπα δε μπροώ να κάνω εκτίμηση (λόγω λίγων δεδομένων).

 Κατσίκι

 Τσάκος: (το σουβλισμένο κατσίκι δεν είναι το Κατσίκι αυτό σκοπεύω να το στείλω στο Αττικό ζωολογικό πάρκο να κάνει παρέα με την Κλαρα.

Το blog δε θα είναι ίδιο χωρίς το κατσίκι θα προσπαθήσουμε με ανανέωση να το κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό. Ευχαριστούμε το κατσίκι για την τριετή συνεργασία μας και εσάς που κρατήσατε το blog ζωντανό 3 χρόνια τώρα.

5 σχόλια:

  1. Τι προβλημα εχει επιτελους αοτο το site μαζι σου? Σοβαρα πρεπει να κανεις κατι για αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To πρόβλημα μου είναι ότι αυτά κάτω

    http://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=48858&page=19

    δε τα έγραψα εγώ αλλά καποιος άλλος και μεταφέρανε τα γραπτά στον λογαριασμό μου.... (και το κάνανε όταν ήμουν ήδη αποκλεισμένος για να μην πάρω χαμπάρι). Το μεσημέρι το είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω να σου πω πηγα να δω ποτε ληγει το ban και ειδα και αυτα... Επειδη ειμαι μελος του forum ρωτησα αλλα απαντηση δεν μου εδωσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπούμαστε, έχετε αποκλειστεί απο το e-steki για τον παρακάτω λόγο:
    Κατά συρροή υποβάθμιση του επιπέδου του site και αγνόηση των συστάσεων της ΟΔ

    Ημ/νία που θα λήξει ο αποκλεισμός: 22-07-12, 19:00


    (μέχρι εχτές το μπαν τέλειωνε στις 15, σήμερα μου προσθέσανε 7 μέρες για ένα πράγμα που δεν έχω κάνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει καταντησει φασιστικο αυτο το site. Παλια ηταν καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book