Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Μαθηματικό Αθήνας

  έχω γράψει 15454 και θέλω μαθηματικό Αθηνασ πρέπει να πέσει 315 μόρια έχω ελπίδες !!!!!!!!!!!

Μαθηματικό Αθήνας πιστεύω ότι θα φτάσει 15590 φοβάμαι να πω για μεγαλύτερη πτώση (δε νομίζω κιόλας) αλλά δε ξέρω επειδή η μεθοδολογία που κάνω δείχνει κυρίως τάσεις και είναι συγκριτικά με πέρσι.


4 σχόλια:

  1. καλημέρα και πάλι έχω μια απορία ... φέτος γράψανε πιο άσχημα απο πέρυσι και περνούνε και πιο πολλούς .... πέρυσι είχατε προβλέψει για το μαθηματικό αθηνασ μικρη πτωση αν δεν κανω λαθοσ . αν μπορείτε μου εξηγηται γιατι μονο 100 μόρια κατω το μ.αθηνασ εγω υπολογίζω περίπου 500 μορια... ευχαριστώ και πάλι στα πιο πολλά είστε σωστός σας παρακολουθώ..... ευχαριστώ!!!!!!!!!!!! συνεχίστε να μας ενημερώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα, μα στις τάσεις το δείχνεις να εχει άνοδο 2ο πεδίο 15-16 και έχεις 1 πράσινο βελάκι και πέρυσι είχε 15769 , πως λέτε 15590?
    μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκανα λάθος στα βελάκια. Στο 2ο θα το διορθώσω Το πινακάκι το είχα κάνε μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα και απλά δε είδα μεγάλες διαφορες από 10-13 αλλα και πιο πάνω. Θα αλλάξω τα βελακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να πω για πτώση βάσεων ενώ στην μπορεί να ανεβεί η βάση (Γιατί έτσι δίνω ελπίδες). Το αντίθετο δε το φοβάμαι διότι δε δίνω ελπίδες ότι θα περάσει κάποιος σε μια σχολή.

    Στο 3ο πεδίο στις μέσες σχοολές δε ξέρω ακόμα τι να κάνω. Στο 2ο αλλαξα τα βελάκια σε κάτω για την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book