Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Φαρμακευτική Πάτρας

Κ. ΤΣΑΚΟ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ?

Επειδή δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα και δυστυχώς δεν μπορώ να αντεξεπέλθω σε όλα θα προσπαθήσω να κάνω πιο γενικές προσεγγίσεις ώστε να βοηθήσω και άλλα παιδιά. Επίσης ο λόγος που απαντάω στην θετική κατεύθυνση (πιο πολύ) από τις άλλες δεν είναι επειδή είναι πιο μούρικη αλλά επειδή ήμουνα θετική κατεύθυνση και μπορώ να κάνω πιο εύκολα προσεγγίσεις.

Γενικά για την Θετική θεωρώ ότι τα υψηλόβαθμα Ιατρικά τμήματα θα ανεβάσουν βάσεις (το πολύ 50 μορια). Στις πιο χαμηλόβαθμες ιατρικές θα έχουμ πτώση. Αυτή η πτώση θα αυξήθει όσο πάμε προς τα κάτω μέχρι να φτάσουμε στις χαμηλόβαθμες που θε έχουμε πτώση λόγω της μικρή συμμετοχής.

Στην φαρμακευτική  Πάτρας πιστεύω ότι θα έχουμε άνοδο 50-100 μόρια που όμως μπορεί να φτάσει πολύ περισσότερο. 200-300.



 

3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ.ΤΣΑΚΟ.ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί? Πιστεύεις ότι έχει απάντηση? Και δε στη λέει? Δεν ξέρει τι του γίνεται.

      Διαγραφή
  2. :( Δεν είμαι ειδικός αυτό το έχω πει και θα το ξαναπώ στις σελίδες αυτού του blog. Αν ψάχνετε για ειδικό βασεολόγο τότε αυτό το site δεν απευθύνετε σε σας. Αυτό το site είναι φτιαγμένο από φοιτητές για μαθητές, ώστε να γίνεται κουβέντα.

    Όσο αοφρά τις ειδικές κατηγορίες φέτος δεν θα έχουμε μεγάλη πτώση λόγω άρση των γεωγραφικών ορίων αλλά επειδή η πολύτεκνοι (πάνω από τέσσερα παιδιά) είναι πολλοί λιγοι αναλγογικά θα έχουμε σημαντική πτώση των βάσεων σε αυτή την κατηγορία (που σε ορισμένες σχολές ίσως ακουμπήσει την μιση μονάδα). Στην φαρμακευτική δε πιστεύω ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη πτώση στην ειιδική κατηγορία πολύτεκνων αλλά 150 μόρια πιστεύω ότι θα την έχει. Δε μπορώ να υπολογίσω γιατί αυτό το μέτρο εφαρμόζεται για πρώτη φορά (με αρση γεωγραφικών ορίων) και εγώ κάνω προσεγγιση με βάση τα περσινα δεδομένα συνεπώς δεν έχω πληροφορίες για να επεξεργαστώ.
    Συγγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book