Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Να βλέπουμε ή όχι τούρκικα σίριαλ

Γεια σου Τσάκο!

Επισκέπτομαι συχνά το blοg σου και συμφωνώ πολύ με όσα γράφεις! Θα ήθελα να σε ρωτήσω την άποψή σου σχετικά με ένα θέμα που δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι,καθώς σε εμπιστεύομαι πολύ για όσα γράφεις...
Η μητέρα μου βλέπει φανατικά τουρκικά σίριαλ και θέλει όλους μας να μας πείσει να τα παρακολουθήσουμε μαζί της, λέγοντας πως οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και πως δικαίως όλα αυτά προβάλλονται στην τηλεόραση, για να δούμε τις ομοιότητες και τις διαφορές μας και να γίνουμε επιτέλους αδέρφια.. Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας, λέει.
Ο πατέρας μου έχει ακριβώς την αντίθετη άποψη, θεωρώντας πως όλα αυτά αποτελούν μέσο πλύσης εγκεφάλου.
Ποια είναι η άποψή σου για το θέμα; Βλέπεις τουρκικές σειρές; Μήπως θα έπρεπε να αρχίσω να βλέπω κι εγώ σιγά-σιγά;

Σε σύγκριση με τα ελληνικά σίριαλ τα Τούρκικα  έχουνε καλύτερη σκηνοθεσία, καλύτερα πλάνα και τα βρίσκω και πιο ακριβές παραγωγές. Γνώμη μου είναι να μην βλέπουμε αυτά τα σίριαλ διότι υψηλές τηλεθεάσεις σε αυτές τις εκπομπές δημιουργούν πάγωμα στις ελληνικές παραγωγές και  κατεπέκταση προβλήματα σε πολλούς εργαζόμενους (μοντέρ, ηθοποιούς, μακιγιέρ κοκ).

Συνεπώς πιστεύω ότι δεν είναι καλό να βλέπουμε τούρκικα σίριαλ


1 σχόλιο:

  1. Η μητέρα μου λέει όμως ότι η ελληνική τηλεόραση εχει ήδη ξεπέσει και ότι τα Τούρκικα προβάλλουν μια άλλη ποιότητα ζωής, εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Δεν περιμένουμε τα τούρκικα για να παγώσουν οι ελληνικές σειρές. Δείχνουν τη ζωή όπως θα έπρεπε να είναι, με πολυμελή οικογένεια, οι ρόλοι του καθενός ξεκάθαρα χωρισμένοι και με απόλυτο σεβασμό στους μεγαλύτερους. Λέει ότι δείχνουν πώς ήταν η ζωή πριν 50 χρόνια και πώς θα έπρεπε να είναι.
    Εξάλλου, της αρέσει πολύ ο Ντεμίρ και το υποκριτικό του ταλέντο θα έπρεπε να αναγνωριστεί διεθνώς και όχι μόνο στην Ασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book