Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

(Αποκλειστικό) Remake του Καρουζέλ (2012)

Iσως η καλύτερη παιδική σειρά με παιδάκια όλων των εποχών η οποία αγαπήθηκε από πολλά ελληνόπουλα στην δεκαετία του 90. Η σειρά 20+ χρόνια μετά από την πρώτη προβολή της γίνεται remake βασισμένο στην παλιά σειρά. O Σιρίλο, ο Νταβίντ, ο Χάιμεν και η Μαρία Χοακίνα θα αναβιώσουν ξανά στις οθόνες των τηλεοράσεων όλου του κόσμου.

 

Η σειρά παίζει ήδη (και μπορείτε να δείτε τα επεισόδια από το youtube) δυστυχώς είναι στα Πορτογαλικά (σε αντίθεση με το original που ήταν στα Ισπανικά) και δεν έχουμε υπότιτλους, περιμένουμε λοιπόν ποιο κανάλι κάνει το σωστό deal και φέρει την σειρά στην Ελλάδα γιατί μιλάμε για σίγουρη επιτυχία.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε την Μαρία Χοακίνα του καινούριου Καρουζελ να κρατάει ένα ipad και πίσω θολά εμφανίζεται ο Σιρίλο



2 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν στο αποκλειστικό ρεπορτάζ να διορθώσετε τα λάθη σας: Το Καρουζέλ που μετέδωσε η ΕΡΤ δεν είναι 30+ χρονών αλλά 23, γυρίστηκε το 1989, και επίσης δεν είναι ισπανικό αλλά μεξικάνικο. Επίσης το ριμέικ που παρουσιάζετε είναι βραζιλιάνικο, κάτι που δεν αναφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :( τι να σου ρε μαν εγώ έβαλα carrusel στο youtube και είδα αυτό. Και έκανα λάθος στα χρόνια.

    Στο Μεξικό Ισπανικά μιλάνε. Το ότι ήταν το ριμεικ Βραζιλιάνικο τώρα το έμαθα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


πάτα κλικ στην εικόνα να μπεις στο guest book